Actueel

Het stukje 'Engagement' van House of Engagement wordt voor een belangrijk deel ingevuld door het delen van kennis en ervaring. Als collega's onderling en met onze relaties. Onderstaand een overzicht van evenementen, blogs en andere actualiteiten.

nieuws

meer nieuws
HoE_logos_web_265x160.png

CRM Resultants wordt House of Engagement

01 juni 2017

PERSBERICHT - Vanaf 1 juni gaat Microsoft CRM Goldpartner, CRM Resultants, verder onder de naam House of Engagement in een nieuw kantoorpand in Hilversum.

Erasmus.JPG

Alumni Engagement Portal bij Erasmus

08 mei 2017

Alumni Engagement Portal en Dynamics CRM als eerste stap naar volledig ondersteunde student life cycle bij Erasmus University Rotterdam (EUR)

events

meer events
deep_dive2.jpg

12 oktober 2017 - Deep Dive Alumni & Commercieel Onderwijs

Op 12 oktober vindt de volgende serie Deep Dives voor het Onderwijs plaats met de onderwerpen Alumni en Commercieel Onderwijs. Tijdens deze kleine, interactieve sessies krijgt u inzicht in de thema’s die er spelen en de mogelijkheden die onze Dynamics CRM/365 oplossing u biedt.

blogs

meer blogs
legal.JPG

Onze bedrijfstak is niet zo anders dan anderen

09 mei 2017

Op zoek naar inzichten uit de veranderende wereld van de advocatuur, zijn wij met een aantal advocaten kantoren in gesprek gegaan. Over het aangaan, omgaan en onderhouden van relaties. Een weergave van het gesprek met een van hen, Marcel Hielkema van Dirkzwager Advocaten en Notarissen.

blijf op de hoogte