Actueel

Het stukje 'Engagement' van House of Engagement wordt voor een belangrijk deel ingevuld door het delen van kennis en ervaring. Als collega's onderling en met onze relaties. Onderstaand een overzicht van evenementen, blogs en andere actualiteiten.

nieuws

meer nieuws
House of Engagement.jpg

Ontmoet House of Engagement tijdens Dynamics Experience!

20 oktober 2017

Op 1 november vindt Dynamics Experience: Digital Immersion plaats. Dit is het grootse Europese jaarcongres over Microsoft business software en de laatste strategische en digitale ontwikkelingen. Dit jaar zijn wij knowlegde sponsor. Bent u er ook bij?

House of Engagement - vacature Traineeship Business Consultant.png

Gezocht: nieuwe collega's

16 augustus 2017

Ben jij op zoek naar een werkgever die echt ruimte biedt aan innovatieve medewerkers en die eigen initiatief nog op waarde weet te schatten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

events

meer events
House of Engagement - Dynamics Experience.jpg

1 november 2017 - Dynamics Experience 2017: Digital Immersion

House of Engagement is knowlegde sponsor tijdens Dynamics Experience 2017. Tijdens dit event verzorgen wij, samen met Kneppelhout & Korthals Advocaten, een presentatie over de Europese Privacy wetgeving (GDPR) en dan specifiek gericht op de impact voor het onderwijs.

blogs

meer blogs
House of Engagement - self-service BI vergeleken - Power BI.png (1)

Power BI, Tableau en Qlik Sense: drie tools voor self-service BI vergeleken

22 augustus 2017

De vraag naar inzicht in data wordt steeds groter en ook is er steeds meer data beschikbaar. Om grip te houden op deze zeeën van data en er steeds de juiste inzichten uit te kunnen halen kiezen steeds meer bedrijven voor een self-service Business Intelligence (BI) strategie. In dit blog worden drie BI tools vergeleken.

blijf op de hoogte