Download: Relaties onderhouden met Alumni

Over de rol en mogelijkheden van CRM

Whitepaper

Voor universiteiten en hogescholen is het vandaag de dag cruciaal om goede relaties met hun afgestudeerden, de alumni, te onderhouden. Niet alleen zijn de alumni immers de eerste aangewezen ambassadeurs van de instelling en spelen zij een belangrijke rol in de imago-bepaling, maar ook zijn zij werkzaam in het beroeps- en onderzoeksveld waar de instelling haar studenten voor opleidt. In deze whitepaper lees je onze visie op alumnibeleid en CRM. 

Samen verder als Broad Horizon.png nieuws

Samen verder als één Broad Horizon

01 november 2019

Na een paar jaar onder de naam House of Engagement de markt van dienst te zijn geweest veranderen we per 1 november 2019 onze naam in Broad Horizon.

CRM data homepage.png blog

5 tips voor het optimaliseren van CRM data

13 november 2019

Elk CRM systeem is zo goed als de mate waarin het daadwerkelijk gebruikt wordt. En het gebruik hangt op zijn beurt weer sterk af van de kwaliteit van de gegevens in het systeem. Want alleen wanneer het systeem relevante informatie biedt waar anders niet zo makkelijk aan te komen is, zal de meerwaarde ervan ervaren worden. Het up-to-date houden van de gegevens in het CRM systeem moet dus een top prioriteit zijn, die procedureel goed ingeregeld wordt. In deze blog geven wij 5 tips ten aanzien van het optimaliseren en bewaken van de kwaliteit van data in uw CRM systeem.

referenties

logo-inholland.png

Inholland

logo-maastricht-university.png

Maastricht University

logo-wageningen.png

Universiteit Wageningen