Download: Relaties onderhouden met Alumni

Over de rol en mogelijkheden van CRM

Whitepaper

Voor universiteiten en hogescholen is het vandaag de dag cruciaal om goede relaties met hun afgestudeerden, de alumni, te onderhouden. Niet alleen zijn de alumni immers de eerste aangewezen ambassadeurs van de instelling en spelen zij een belangrijke rol in de imago-bepaling, maar ook zijn zij werkzaam in het beroeps- en onderzoeksveld waar de instelling haar studenten voor opleidt. In deze whitepaper lees je onze visie op alumnibeleid en CRM. 

De kracht van inzicht in educatie homepage.png event

14 november - De kracht van innovatie in educatie

Graag nodigen wij je uit voor het Educatie event op 14 november a.s.! Een dag vol inspirerende presentaties, klantverhalen en round tables; georganiseerd door de Broad Horizon zusjes Abecon, Breinwave, Cmotions, House of Engagement en True.

Johan taams nieuwsbericht.png nieuws

Met komst nieuwe CEO zet Broad Horizon nog verder in op groei

10 september 2019

Amsterdam, 10 september 2019 – Met ingang van 1 september 2019 is Johan Taams aangesteld als CEO van Broad Horizon. Taams is voormalig directeur van Atos. Met zijn komst zet Broad Horizon nog verder in op groei, innovatie en uitbreiding van slagkracht.

BCP Homepage.png blog

Het blijft een heel gedoe

23 augustus 2019

Sinds de computers (vrijwel) allemaal in verbinding staan met Internet, worden er in Windows regelmatig automatisch updates geladen. Zo worden beveiligingslekken snel gedicht en worden bugs gefixed, nog voor de meeste gebruikers ze bemerkt hadden… En met de komst van cloud-computing is het voor Microsoft nog makkelijker geworden om updates in de software door te voeren. Toch is het niet altijd zo eenvoudig en hebben de tweejaarlijkse major updates van Dynamics 365 Online wel degelijk een impact. Maar waarom, en hoe kun je je hier op voorbereiden?

referenties

logo-inholland.png

Inholland

logo-maastricht-university.png

Maastricht University

logo-wageningen.png

Universiteit Wageningen