Download: 'Hoe creëer je de beste communicatie met je klant?'

Hoe zorg je dat de steeds meer eisende klant een tevreden klant is en blijft?

Whitepaper

De wereld om ons heen wordt gekenmerkt door verandering. Innovatieve technologie wordt steeds meer mainstream. Organisaties moeten veranderen en meegaan met de tijd, anders is de kans groot dat je als organisatie achterblijft. Wij spraken met een viertal Vermogensbeheerders en Private Bankers. In deze whitepaper lees je hoe zij inspelen op deze uitdagingen en onze visie daarin.

Johan taams nieuwsbericht.png nieuws

Met komst nieuwe CEO zet Broad Horizon nog verder in op groei

10 september 2019

Amsterdam, 10 september 2019 – Met ingang van 1 september 2019 is Johan Taams aangesteld als CEO van Broad Horizon. Taams is voormalig directeur van Atos. Met zijn komst zet Broad Horizon nog verder in op groei, innovatie en uitbreiding van slagkracht.

BCP Homepage.png blog

Het blijft een heel gedoe

23 augustus 2019

Sinds de computers (vrijwel) allemaal in verbinding staan met Internet, worden er in Windows regelmatig automatisch updates geladen. Zo worden beveiligingslekken snel gedicht en worden bugs gefixed, nog voor de meeste gebruikers ze bemerkt hadden… En met de komst van cloud-computing is het voor Microsoft nog makkelijker geworden om updates in de software door te voeren. Toch is het niet altijd zo eenvoudig en hebben de tweejaarlijkse major updates van Dynamics 365 Online wel degelijk een impact. Maar waarom, en hoe kun je je hier op voorbereiden?

referenties

House of Engagement klant Insingergilissen Dynamics 365.png

InsingerGilissen

House of Engagement - Robeco - klant crm.png

Robeco