Download: 'Klantgerichtheid in de advocatuur'

Hoe kan uw kantoor klantinformatie en inzichten verkrijgen die
een pro-actieve interactie met de klant mogelijk maken?

Whitepaper

Hoe kunt u als Business Development of Marketing Manager uw organisatie helpen om klantgerichter te werken? En wat verstaan we eigenlijk onder klantgericht? Samen met kleine, middelgrote en grote advocatenkantoren gingen wij het gesprek met elkaar aan tijdens het seminar ‘Klantgerichtheid in de advocatuur’. 

Het marketing team van Van Doorne vertelde hoe zij de afgelopen jaren continu proberen om meer en betere informatie over prospects beschikbaar te stellen aan hun advocatenkantoor. Hoe pakken zij dit aan en wat zijn de resultaten? 

N3Wstrategy liet vervolgens zien welke factoren van belang zijn om de klantgerichtheid over de hele linie te verbeteren.  Daarnaast werden vier gouden regels gepresenteerd die de Business Development Manager helpen om het kantoor klantgerichter te laten werken. 

Tot slot kwam W-consultants aan het woord. Zij concludeerden dat het woord sales in de advocatuur nog nauwelijks gebruikt wordt en dat Business Development nog vaak een ondersteunende afdeling is. Maar hoe kan Business Development een rol van betekenis spelen in sales? En wat is het belang van (commerciële) data binnen een sales proces? 

In deze whitepaper vindt u een samenvatting van bovenstaand seminar en leest u hoe u als Business Development of Marketing Manager uw organisatie kan helpen om klantgerichter te werken. 

 

House of Engagement - webinar oktober release dynamics 365  for marketing.png event

17 oktober 2019 - Webinar Oktober release Dynamics 365 for marketing

Ben jij al op de hoogte van de nieuwste features van Dynamics 365 for Marketing? Deze maand komt Microsoft met een nieuwe update en worden er een aantal gave features toegevoegd aan de Marketing Automation applicatie. Tijdens dit webinar presenteren wij de 5 coolste nieuwe features uit de oktober release.

House of Engagement - webinar oktober release dynamics 365  for marketing.png nieuws

Dynamics 365 for Marketing: Een Marketing Automation landschap

10 oktober 2019

Dynamics 365 for Marketing. Voor de meeste van onze volgers is de volledig in CRM geïntegreerde Marketing Automation oplossing inmiddels een welbekend begrip. Maar zoals innovatie betaamt is een product nooit ‘af’. We zien dat er volop in wordt ingezet op de verdere doorontwikkeling door de continue release van features met toegevoegde waarde. De opkomst van verweven applicaties maakt dat er inmiddels een waar Marketing Automation landschap ontstaat. Deze maand kwam Microsoft met een nieuwe release en wij zetten de vijf gaafste features voor je op een rij!

BCP Homepage.png blog

Het blijft een heel gedoe

23 augustus 2019

Sinds de computers (vrijwel) allemaal in verbinding staan met Internet, worden er in Windows regelmatig automatisch updates geladen. Zo worden beveiligingslekken snel gedicht en worden bugs gefixed, nog voor de meeste gebruikers ze bemerkt hadden… En met de komst van cloud-computing is het voor Microsoft nog makkelijker geworden om updates in de software door te voeren. Toch is het niet altijd zo eenvoudig en hebben de tweejaarlijkse major updates van Dynamics 365 Online wel degelijk een impact. Maar waarom, en hoe kun je je hier op voorbereiden?

referenties

houthoff_cr.png

Houthoff Buruma

ws-logo-loyens-loeff_2.jpg

Loyens & Loeff

kneppelhout.png

Kneppelhout Korthals Advocaten