Download: 'Klantgerichtheid in de advocatuur'

Hoe kan uw kantoor klantinformatie en inzichten verkrijgen die
een pro-actieve interactie met de klant mogelijk maken?

Whitepaper

Hoe kunt u als Business Development of Marketing Manager uw organisatie helpen om klantgerichter te werken? En wat verstaan we eigenlijk onder klantgericht? Samen met kleine, middelgrote en grote advocatenkantoren gingen wij het gesprek met elkaar aan tijdens het seminar ‘Klantgerichtheid in de advocatuur’. 

Het marketing team van Van Doorne vertelde hoe zij de afgelopen jaren continu proberen om meer en betere informatie over prospects beschikbaar te stellen aan hun advocatenkantoor. Hoe pakken zij dit aan en wat zijn de resultaten? 

N3Wstrategy liet vervolgens zien welke factoren van belang zijn om de klantgerichtheid over de hele linie te verbeteren.  Daarnaast werden vier gouden regels gepresenteerd die de Business Development Manager helpen om het kantoor klantgerichter te laten werken. 

Tot slot kwam W-consultants aan het woord. Zij concludeerden dat het woord sales in de advocatuur nog nauwelijks gebruikt wordt en dat Business Development nog vaak een ondersteunende afdeling is. Maar hoe kan Business Development een rol van betekenis spelen in sales? En wat is het belang van (commerciële) data binnen een sales proces? 

In deze whitepaper vindt u een samenvatting van bovenstaand seminar en leest u hoe u als Business Development of Marketing Manager uw organisatie kan helpen om klantgerichter te werken. 

 

Digital summer - homepage nieuwsbericht.png event

Juli en augustus 2019: Digital Summer

Hoe vaak neem je de tijd voor creativiteit, inspiratie en experimenteren. Dit vraagt namelijk om rust en ruimte in het hoofd, focus en een gestructureerde aanpak. Aspecten waar veelal geen tijd en ruimte voor is binnen de dagelijkse hectiek. Het is daarom dat Broad Horizon een speciaal zomer programma, Digital Summer, heeft ontwikkeld.

Website nieuwsbericht Customer Insights.png nieuws

Terugkijken: Webinar Customer Insights

03 juli 2019

Onlangs organiseerden wij het webinar "Dynamics Customer Insights". Kijk hier het webinar terug! Tijdens dit webinar zullen we je met behulp van een demo een kijkje geven in de nieuwste tool van Microsoft.

Customer journey homepage.png blog

Over de customer journey van het kijken naar vakantiefoto’s

09 augustus 2019

Het woord ‘dia-avond’ is natuurlijk vreselijk ouderwets. Nu foto’s praktisch altijd direct digitaal zijn, is het ook heel makkelijk om ze online te delen. Maar ooit was er toch echt een tijd dat je in de nazomer regelmatig werd uitgenodigd om vakantiefoto’s en dia’s te komen kijken bij ooms en tantes die een vakantiereis gemaakt hadden.

referenties

houthoff_cr.png

Houthoff Buruma

ws-logo-loyens-loeff_2.jpg

Loyens & Loeff

kneppelhout.png

Kneppelhout Korthals Advocaten