Download: 'Hoe faciliteert u een modern kantoor?'

Hoe kan een advocatenkantoor over de verschillende praktijkgroepen heen groeien door de inzet van slimme en effectieve relatiemanagementprocessen en een moderne werkplek?

Whitepaper

Op donderdag 14 juni 2018 organiseerde House of Engagement (CRM voor Legal), in samenwerking met haar zusjes Breinwave (AI, slimme technologie) en True (werkplek en hosting) een seminar over de manier waarop een advocatenkantoor over de verschillende praktijkgroepen heen kan groeien door de inzet van slimme en effectieve relatiemanagementprocessen en een moderne werkplek. Onze visie, gepresenteerd tijdens dit seminar, hebben wij samengevat in een whitepaper.

HouseOfEngagementLegal-Zo gaat jouw bestuur zeker in een goed CRM investeren.jpg blog

Zo gaat jouw bestuur zeker in een goed CRM investeren!

18 juli 2018

Vrijwel ieder advocatenkantoor ziet het belang in van een gevulde, accurate relationele database. Het gebeurt echter maar al te vaak dat een advocatenkantoor al tijden een basaal CRM-systeem heeft, maar dat dit niet goed genoeg gevuld is en daarom ook geen toegevoegde waarde laat zien.

Jorn.png

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over dit onderwerp of een andere vraag stellen? Neem dan contact op met Jorn Vermeulen, hij staat u graag te woord!


Jorn Vermeulen | Industry Lead Legal
jv@house-of-engagement.nl | 035 - 646 04 80

referenties

ws-logo-loyens-loeff_2.jpg

Loyens & Loeff

houthoff_cr.png

Houthoff Buruma

kneppelhout.png

Kneppelhout Korthals Advocaten