Marketing Communicatie

De persoonlijke relevantie van nieuwsbrieven, social media posts en website updates bepalen het succes van communicatie

topics

uitdagingen

Voor het aanbieden van relevant nieuws via diverse kanalen is up-to-date informatie nodig over interesses en voorkeuren van relaties. Deze informatie wordt echter in een wirwar van persoonlijke overzichten bijgehouden. De verschillende kanalen vragen elk om een eigen aanpak en look & feel wat veel handmatige aanpassingen betekent waarbij het wiel regelmatig opnieuw wordt uitgevonden. Het snel een efficiënt hergebruiken van commerciële informatie gebeurt niet altijd even gestructureerd.

oplossingen en resultaten

Uitgebreide en up-to-date profielinformatie in één centraal CRM systeem, is de basis voor het aanbieden van persoonlijke, relevante informatie. Templates binnen de marketing automation tool helpen om communicatie over de kanalen heen eenvoudig en op een aantrekkelijke en consistente manier te presenteren. Dit versterkt het merk van het kantoor (e-mail, event pagina op de website, webformulieren, surveys, social updates etc.). Met de ingebouwde analytics heeft het marketingteam inzicht in de effectiviteit van hun acties waardoor men toekomstige activiteiten doorlopend kan verbeteren. In het centrale CRM systeem is ook relevante deal informatie eenvoudig opvraagbaar zodat capabilities op de juiste plekken worden getoond en bijvoorbeeld cv’s op de website automatisch worden bijgewerkt. Door het slim combineren van websitebezoek, social media activiteiten en reacties op e-mailcampagnes, kunnen nieuwe contacten worden geïdentificeerd en gericht worden benaderd.

Jorn.png

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over dit onderwerp of een andere vraag stellen? Neem dan contact op met Jorn Vermeulen, hij staat u graag te woord!


Jorn Vermeulen | Industry Lead Legal
jv@house-of-engagement.nl | 035 - 646 04 80

overige processen

  Alumni Management

  Alumni management in de Advocatuur – het faciliteren van contact met oud-collega’s door hen te blijven binden en boeien

  Client Engagement

  Vastleggen en raadplegen van relatiegegevens op één centrale plek, vormt de basis voor goed relatiemanagement en client engagement

  Event management

  Inzicht in de voorkeuren en interesses van relaties en een goed ondersteund proces, zijn belangrijke pijlers voor modern event management

  Opportunity & Pitch Management

  Succesvol opportunity & pitch management wordt mede bepaald door relevantie, snelheid en gedegenheid

  Download: 'Hoe faciliteert u een modern kantoor?'

  Hoe kan een advocatenkantoor over de verschillende praktijkgroepen heen groeien door de inzet van slimme en effectieve relatiemanagementprocessen en een moderne werkplek?

  Customer Journey: CRM voor de advocatuur

  Wat houdt de klant bezig? Hoe komt een klant tot zijn beslissingen? Wat zijn zijn beweegredenen en op welke momenten veranderen deze? Weet u wat er speelt bij de klant en kunt u op tijd inspelen op eventuele kansen? House of Engagement maakte een customer journey, speciaal voor de advocatuur. Via deze customer journey krijgt u een beeld van de 'reis' die uw (toekomstige) klant aflegt, zodat u bij alle stappen de juiste strategie kunt bepalen om zo een tevreden klant aan u te binden.

  Legal - Downloads

  Hier vindt u een overzicht van alle legal downloads die wij gepubliceerd hebben.