Nieuws & Events

Het stukje 'Engagement' van House of Engagement wordt voor een belangrijk deel ingevuld door het delen van kennis en ervaring. Als collega's onderling en met onze relaties. Onderstaand een overzicht van evenementen, blogs en andere actualiteiten.

nieuws

meer nieuws
House of engagement- webinar eXtreme365 dynamics 365.png

Webinar Highlights eXtreme 365 terugkijken

18 april 2019

Onlangs organiseerden wij het webinar Highlights eXteme 365. Kijk hier het webinar terug! eXtreme365 is hét jaarlijkse Microsoft event waar alle Dynamics 365 partners uit Europa elkaar ontmoeten. 3 dagen vol met interessante presentaties waar de laatste ontwikkelingen over Dynamics 365 vanuit Microsoft worden gepresenteerd. Tijdens dit webinar hebben we de belangrijkste highlights besproken.

Template website - homepage nieuwsbericht (1).png

Nieuwsbrief - maart 2019

25 maart 2019

Vandaag verstuurde wij maar liefst vier House of Engagement nieuwsbrieven: voor Education, Legal, Finance en daarnaast een Algemene Nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van CRM en House of Engagement.

events

meer events
House of Engagement - website Microsoft Education event.png

21 mei 2019 - Studenten en werknemers optimaal bedienen in de onderwijssector

De onderwijssector digitaliseert in rap tempo, waardoor zowel studenten als werknemers verwachten dat informatie altijd en overal beschikbaar is. Hoe kunnen ROC’s, MBO’s, HBO’s, WO’s en andere onderwijsinstellingen de student optimaal bedienen via meerdere communicatiekanalen en -processen? Samen met Microsoft beantwoorden wij deze vraag tijdens een inspirerende middag bij Microsoft op kantoor.

House of Engagement - Deep Dive Alumni.png

19 september 2019: Deep Dive Alumni

Op 19 september organiseren wij een Deep Dive waarbij alumni centraal staat. Hoe kun je met Dynamics 365 en de Alumni Engagement Portal een eigen platform creëren om zo in contact te blijven met jouw alumni? Dat laten we zien tijdens deze middag waarbij we de diepte ingaan!

blogs

meer blogs
eXtreme 365 nieuwsbericht banner.png

Bieden ervaringen uit het verleden dan toch een garantie voor de toekomst?

19 april 2019

Eind maart organiseerde Microsoft weer eXtreme365, het jaarlijkse evenement voor implementatiepartners van het Dynamics 365 platform. Plaats van handelen was dit keer Amsterdam. Uiteraard was House of Engagement erbij en collega Jesse Schreuders deelde zijn ervaringen 18 april jl via een webinar. In dit blog praten we je bij over dit webinar en eXtreme365.

shutterstock_362297912(2).jpg

Scope on the future - Hoe goed past jouw bedrijf zich aan?

25 maart 2019

Jarenlang was het duidelijk wanneer je als bedrijf goed functioneerde. Goed lopende business modellen bleven langere tijd succesvol. De wereld van nu is echter complex en onzeker. Ieder bedrijf wil meerwaarde leveren aan zijn klanten, een goede werkgever zijn voor zijn medewerkers, goed gestroomlijnde processen hebben en een optimale dienstverlening. Maar door technologische veranderingen weten we vandaag niet wat er morgen mogelijk is.

HoE-11-digitale-werkplektrends-voor-2019-3.jpg

11 digitale werkplektrends voor 2019

24 januari 2019

De digitale werkplek is sterk in opkomst en wordt gezien als een belangrijke spil voor productiviteit en versnelling van de business.

blijf op de hoogte