Nieuws & Events

Het stukje 'Engagement' van House of Engagement wordt voor een belangrijk deel ingevuld door het delen van kennis en ervaring. Als collega's onderling en met onze relaties. Onderstaand een overzicht van evenementen, blogs en andere actualiteiten.

nieuws

meer nieuws
House of Engagement - Star of the Year 2017.png

Collega Peter Toxopeus is Star of the Year 2017!

13 maart 2018

Jaarlijks nomineren de collega’s van House of Engagement een collega die net die extra stap heeft gezet in de verbinding tussen collega’s en met klanten, die gezorgd heeft voor positiviteit, werkplezier en vertrouwen binnen het team. En die dit gevoel van engagement ook heeft uitgedragen bij klanten en binnen projecten.

House of Engagement - Broad Horizon -.png

Broad Horizon en House of Engagement bundelen krachten

11 januari 2018

Clouddienstverlener Broad Horizon neemt Microsoft Dynamics 365-specialist House of Engagement over. Met een kern van ongeveer 30 medewerkers ondersteunt dit bedrijf ruim 80 klanten zoals InsingerGilissen, Optimix, Robeco, ProRail, Loyens & Loeff, de Universiteit van Amsterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam.

House of Engagement Legal inspiratie sessie.png

Terugblik: geslaagde inspiratiesessie voor advocatenkantoren

15 december 2017

De door House of Engagement georganiseerde inspiratiesessie voor Business Developers en marketeers binnen de advocatuur, heeft gezorgd voor een open, informatieve maar ook zeker gezellige middag waarin gespreksonderwerpen als relatiemanagement (verbeteren), een centraal klantbeeld, de implementatie en adoptie uitdagingen de revue passeerden. Aanwezigen gaven de middag een gemiddeld cijfer van een 8,8 – reden voor een mooie vervolgsessie in 2018 dus!

events

meer events

blogs

meer blogs
House of Engagement - self-service BI vergeleken - Power BI.png (1)

Power BI, Tableau en Qlik Sense: drie tools voor self-service BI vergeleken

22 augustus 2017

De vraag naar inzicht in data wordt steeds groter en ook is er steeds meer data beschikbaar. Om grip te houden op deze zeeën van data en er steeds de juiste inzichten uit te kunnen halen kiezen steeds meer bedrijven voor een self-service Business Intelligence (BI) strategie. In dit blog worden drie BI tools vergeleken.

blijf op de hoogte