Nieuws & Events

Het stukje 'Engagement' van House of Engagement wordt voor een belangrijk deel ingevuld door het delen van kennis en ervaring. Als collega's onderling en met onze relaties. Onderstaand een overzicht van evenementen, blogs en andere actualiteiten.

nieuws

meer nieuws
House of Engagement - vacature Traineeship Business Consultant.png

Vacature: Young Professional Program (maximaal 2 jaar werkervaring)

18 mei 2018

Op 1 september 2018 starten wij met het Young Professional Program. Wij stomen jou binnen 3 maanden klaar tot Junior Consultant. Je volgt in deze maanden een intensief opleidingsprogramma waarbij je Microsoft Dynamics 365 en de overige oplossingen uit ons productfolio leert kennen en leert in te richten bij de klant.

House of Engagement 18.png

Overlijdensbericht

06 april 2018

Met veel verdriet delen wij mede dat onze oud-directeur, Roel Hilberink, na een langdurig ziek zijn, op woensdag 4 april is overleden.

events

meer events

blogs

meer blogs
HouseOfEngagementLegal-Zo gaat jouw bestuur zeker in een goed CRM investeren.jpg

Zo gaat jouw bestuur zeker in een goed CRM investeren!

18 juli 2018

Vrijwel ieder advocatenkantoor ziet het belang in van een gevulde, accurate relationele database. Het gebeurt echter maar al te vaak dat een advocatenkantoor al tijden een basaal CRM-systeem heeft, maar dat dit niet goed genoeg gevuld is en daarom ook geen toegevoegde waarde laat zien.

HouseOfEngagementFinance-Een-Private-Bank-twee-stappen-vooruit.jpg

Een Private Bank, twee stappen vooruit

11 juli 2018

Bij het implementeren van Microsoft Dynamics 365 brengen we bij een Duitse bank de processen in kaart die ten grondslag liggen aan het dagelijkse werk van een Private Banker. We zorgen ervoor dat de Private Banker niet alleen zijn informatie vindt, maar ook écht ondersteund wordt in zijn processen.

House-of-engagement-legal-groei-voor-praktijkgroepen2.jpg

Hoe faciliteer ik groei voor mijn praktijkgroepen?

04 juli 2018

We kennen het allemaal: je hebt een CRM-systeem aangeschaft om je marketing goed te organiseren. Er is commitment van het bestuur. Ook de aandeelhouders zien de toegevoegde waarde in. Toch komt het vullen en gebruiken van het CRM niet echt van de grond.

blijf op de hoogte