Nieuws & Events

Het stukje 'Engagement' van House of Engagement wordt voor een belangrijk deel ingevuld door het delen van kennis en ervaring. Als collega's onderling en met onze relaties. Onderstaand een overzicht van evenementen, blogs en andere actualiteiten.

nieuws

meer nieuws
House of Engagement - Logo klant Van Hall Larenstein.png

Go live: optimale engagement bij Van Hall Larenstein

27 november 2017

Deze maand vond bij Hogeschool Van Hall Larenstein de Go live plaats van de upgrade van CRM 2013 naar Dynamics 365 Online. Met deze upgrade hebben House of Engagement en Van Hall Larenstein ervoor gezorgd dat er een platform staat waarop Van Hall Larenstein uiteindelijk de gehele lifecycle van studenten kan managen.

House of Engagement.jpg

Ontmoet House of Engagement tijdens Dynamics Experience!

20 oktober 2017

Op 1 november vindt Dynamics Experience: Digital Immersion plaats. Dit is het grootse Europese jaarcongres over Microsoft business software en de laatste strategische en digitale ontwikkelingen. Dit jaar zijn wij knowlegde sponsor. Bent u er ook bij?

House of Engagement - vacature Traineeship Business Consultant.png

Gezocht: nieuwe collega's

16 augustus 2017

Ben jij op zoek naar een werkgever die echt ruimte biedt aan innovatieve medewerkers en die eigen initiatief nog op waarde weet te schatten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

events

meer events

blogs

meer blogs
House of Engagement - self-service BI vergeleken - Power BI.png (1)

Power BI, Tableau en Qlik Sense: drie tools voor self-service BI vergeleken

22 augustus 2017

De vraag naar inzicht in data wordt steeds groter en ook is er steeds meer data beschikbaar. Om grip te houden op deze zeeën van data en er steeds de juiste inzichten uit te kunnen halen kiezen steeds meer bedrijven voor een self-service Business Intelligence (BI) strategie. In dit blog worden drie BI tools vergeleken.

blijf op de hoogte