Nieuws & Events

Het stukje 'Engagement' van House of Engagement wordt voor een belangrijk deel ingevuld door het delen van kennis en ervaring. Als collega's onderling en met onze relaties. Onderstaand een overzicht van evenementen, blogs en andere actualiteiten.

nieuws

meer nieuws
Nieuwsbericht vier het leven.png

Een middag op stap met Stichting Vier het Leven

10 mei 2019

Engagement is meer dan CRM! Jaarlijks maken de collega's van House of Engagement een middag vrij van werk om op stap te gaan met Stichting Vier het Leven. Om zo ouderen, die niet meer zo mobiel zijn, thuis op te halen en samen de middag met hen door te brengen in het theater.

Overname CMotions website.png

Cmotions wordt onderdeel van Broad Horizon

26 april 2019

Cloud Solution Provider Broad Horizon heeft per 12 april 2019 data science & business intelligence adviesbureau Cmotions overgenomen. Daarmee ontstaat een unieke speler in de Benelux markt met volledig geïntegreerde oplossingen op gebied van enterprise applicaties, hybrid cloud en data analytics. Broad Horizon stelt hiermee organisaties in staat om hun data in te zetten als een strategisch bedrijfsmiddel om zo hun adaptief vermogen en concurrentiekracht duurzaam te vergroten.

events

meer events
Legal homepage nieuwsbericht.png

20 juni 2019 - seminar must have tooling voor de advocatuur

Op donderdag 20 juni a.s. organiseert House of Engagement in samenwerking met Winning Proposal en W-consultants een seminar over 'Must have' - tooling voor de advocatuur. Wij nemen je graag mee in onze visie op het faciliteren van een modern kantoor bij het bouwen en door ontwikkelen van klantrelaties. Met onze lijfspreuk "It’s good to connect" willen wij ook dit keer weer zorgdragen voor een goede discussie tussen business development en marketing directeuren, marketeers en klant managers binnen de advocatuur.

House of Engagement - Deep Dive Alumni.png

19 september 2019: Deep Dive Alumni

Op 19 september organiseren wij een Deep Dive waarbij alumni centraal staat. Hoe kun je met Dynamics 365 en de Alumni Engagement Portal een eigen platform creëren om zo in contact te blijven met jouw alumni? Dat laten we zien tijdens deze middag waarbij we de diepte ingaan!

blogs

meer blogs
Homepage nieuwsbericht.png (1)

Leiderschap gaat over de balans tussen mensen processen en technologie

05 juni 2019

Op 4 april vond de Scope on the Future summit plaats. Tijdens de paneldiscussie met Hans Timmerman (Dell EMC Nederland), Remco Boer (Mollie), Wyke Nieuwenhuizen (Women in Tech promoter), Mark van Kampen (Rabobank) en Erik van Laar (Broad Horizon) werd gezocht naar de betekenis van (digitaal) leiderschap ten tijde van constante verandering. “Zodra je denkt dat je IT-organisatie af is, heb je echt een heel groot probleem”

Homepage nieuwsbericht.png

Dynamics 365 for Marketing - April release

15 mei 2019

In 2018 kwam Microsoft met haar langverwachte eigen marketingapplicatie, Dynamics 365 for Marketing. Op dat moment qua functionaliteiten al behoorlijk volwassen, ondanks haar nieuwigheid. Het product maakte niet alleen indruk met haar rijkheid aan features, maar ook door de slimmigheid van de inrichting. Zo wordt de opslag van data en statistieken uit online campagnes opgeslagen in een apart cloud onderdeel, waardoor de storage capaciteit van de Dynamics 365 omgeving vele malen minder belast wordt.

Template website - homepage nieuwsbericht (1).png

Liefde van je klant, of liefde voor je klant?

08 mei 2019

Thuis bij Nick de Heer gaat het vaak over de liefde. Niet vreemd, want zijn vrouw is psychologe en geeft onder andere relatietherapie. Toch komen de keukentafelgesprekken ook van pas in zijn werk. En hé, relaties, liefde – daar zit een verband. “Veel bedrijven willen dat klanten verliefd op hen worden. Ze zeggen: Wij willen dat klanten écht van ons en ons product gaan houden. Door de gesprekken met mijn vrouw vraag ik me af of dat wel zo’n verstandig streven is.”

blijf op de hoogte