Nieuws & Events

Het stukje 'Engagement' van House of Engagement wordt voor een belangrijk deel ingevuld door het delen van kennis en ervaring. Als collega's onderling en met onze relaties. Onderstaand een overzicht van evenementen, blogs en andere actualiteiten.

nieuws

meer nieuws
House of Engagement - vacature Traineeship Business Consultant.png

Vacature: Young Professional Program (maximaal 2 jaar werkervaring)

18 mei 2018

Op 1 september 2018 starten wij met het Young Professional Program. Wij stomen jou binnen 3 maanden klaar tot Junior Consultant. Je volgt in deze maanden een intensief opleidingsprogramma waarbij je Microsoft Dynamics 365 en de overige oplossingen uit ons productfolio leert kennen en leert in te richten bij de klant.

House of Engagement 18.png

Overlijdensbericht

06 april 2018

Met veel verdriet delen wij mede dat onze oud-directeur, Roel Hilberink, na een langdurig ziek zijn, op woensdag 4 april is overleden.

events

meer events
Template website - homepage nieuwsbericht.png

11 januari 2019 - Webinar Customer Service met Dynamics 365

Op 11 januari 2019 organiseren wij het webinar Customer Service met Dynamics 365. Tijdens dit webinar presenteren wij de Customer Service Hub van Dynamics 365 in combinatie met de Outlook app. Aan de hand van een demo laten we in ongeveer 30 minuten de verschillende functionaliteiten zien.

House of Engagement - Deep Dive Dynamics 365 for Marketing.png

24 januari 2019 - Deep Dive Dynamics 365 for Marketing

Op 24 januari 2019 organiseren wij de Deep Dive Dynamics 365 for Marketing. Deze Deep Dive is een vervolg op het webinar welke wij eerder organiseerde over dit onderwerp. Tijdens deze Deep Dive zullen we dieper ingaan op de verschillende functionaliteiten van Dynamics 365 for Marketing.

House of Engagement - Deep Dive Alumni.png

21 maart 2019 - Deep Dive Alumni

Op 21 maart 2019 organiseren wij een Deep Dive waarbij alumni centraal staat. Hoe kun je met Dynamics 365 en de Alumni Engagement Portal een eigen platform creëren om zo in contact te blijven met jouw alumni?

blogs

meer blogs
house-of-engagement-finance-vier-artificial-intelligence-mogelijkheden-om-relaties-te-onderhouden-2.jpg

Vier Artificial Intelligence mogelijkheden om relaties te onderhouden

12 december 2018

Het Customer Relation Management Systeem in jouw organisatie ondersteunt je in de registratie van je klantrelaties, in het delen van informatie met je collega’s in het stroomlijnen en automatiseren van processen. Het ondersteunt je, maar het denkwerk doe je zelf. Wist je dat de techniek van Microsoft Dynamics inmiddels zó ver is dat de rollen omgedraaid kunnen worden? Je CRM-systeem neemt jouw denkwerk over! Hieronder belichten we vier artificial intelligence functionaliteiten van Microsoft Dynamics die de relatie met je klant kunnen optimaliseren.

HoE-customer-journey-optimaliseren3.jpg

Vier tips om je customer journey te optimaliseren

05 december 2018

Het bepalen van een goede ‘customer journey’ houdt veel organisaties bezig. Loyale en gelukkige klanten worden ambassadeur, verhogen de omzet en laten kosten dalen. Dat maakt het interessant om aan een goede customer journey te werken. Een goede customer journey zorgt ervoor dat de klantbeleving past bij de behoefte van de klant. Hoe optimaliseer je de customer journey van jouw bedrijf?

house-of-engagment-legal-twee-technische-onthullingen-over-microsoft-dynamics-1.jpg

Twee technische onthullingen over Microsoft Dynamics

14 november 2018

Veel van onze klanten gebruiken Microsoft Dynamics/Customer Engagement als hun CRM-systeem. Een mooi platform met veel mogelijkheden. Dynamics is onderdeel van een groter Microsoft-geheel, namelijk het Microsoft Power Platform. Dit krachtige bedrijfsplatform biedt een aantal technische mogelijkheden die voor veel CRM-gebruikers interessant kunnen zijn.

blijf op de hoogte