Nieuws & Events

Het stukje 'Engagement' van House of Engagement wordt voor een belangrijk deel ingevuld door het delen van kennis en ervaring. Als collega's onderling en met onze relaties. Onderstaand een overzicht van evenementen, blogs en andere actualiteiten.

nieuws

meer nieuws
House of Engagement - vacature Traineeship Business Consultant.png

Vacature: Young Professional Program (maximaal 2 jaar werkervaring)

18 mei 2018

Op 1 september 2018 starten wij met het Young Professional Program. Wij stomen jou binnen 3 maanden klaar tot Junior Consultant. Je volgt in deze maanden een intensief opleidingsprogramma waarbij je Microsoft Dynamics 365 en de overige oplossingen uit ons productfolio leert kennen en leert in te richten bij de klant.

House of Engagement 18.png

Overlijdensbericht

06 april 2018

Met veel verdriet delen wij mede dat onze oud-directeur, Roel Hilberink, na een langdurig ziek zijn, op woensdag 4 april is overleden.

events

meer events
House of Engagement - It's good to connect -.png

Aankomende events

Op dit moment staan er geen events gepland, maar werken wij aan de event agenda voor de laatste maanden van 2018 en daarna. Wilt u op de hoogte blijven per e-mail? Laat dan uw gegevens achter zodat wij u kunnen informeren als er nieuwe data en onderwerpen bekend zijn.

blogs

meer blogs
hoe-waarom-specialisten-meer-aan-cross-selling-moeten-doen-thumbnail.jpg

Waarom specialisten meer aan cross selling moeten doen

12 september 2018

Grotere opdrachtgevers hebben steeds vaker een team van legal counsels in dienst. Die lossen voor het bedrijf de veel voorkomende juridische vraagstukken op. Als er écht specialistische kennis nodig is voor gecompliceerde zaken, dan worden externe advocaten ingeschakeld en wordt er gezocht naar de beste expert op dit specifieke vakgebied. Wil je als advocatenkantoor ingeschakeld worden door (nieuwe) opdrachtgevers, dan is het dus van belang dat je de specialismen van kantoor etaleert.

house-of-engagment- een-onderzoek-naar-customer-engagement-afbeelding.jpg

Een onderzoek naar customer engagement

11 september 2018

Een goede relatie met je klant is voor alle organisaties van waarde. Voor vermogensbeheerders en private bankers is deze relatie zo mogelijk nóg belangrijker. Je beheert en belegt immers het privé-eigendom van particulieren. Jij kent jouw klant persoonlijk, weet wat hem bezighoudt, waar hij wel of niet in wil investeren en wat zijn interesses zijn.

HoE-zo-leer-je-als-advocaat-je-klant-echt-kennen-thumbnail.jpg

Zo leer je als advocaat je klant echt kennen

29 augustus 2018

Als er één ontwikkeling in de advocatuur is waar iedereen het over eens is, is dat het niet meer vanzelfsprekend is dat een klant telkens hetzelfde advocatenkantoor inschakelt. Bij iedere opdracht wordt er gekozen uit verschillende alternatieven: soms wordt intern naar een oplossing gezocht, soms wordt er een pitch uitgeschreven of wordt gekozen voor een zeer gespecialiseerd nichekantoor. Loyaliteit is niet meer vanzelfsprekend en de verwachtingen van de klant worden hoger.

blijf op de hoogte