Nieuws & Events

Het stukje 'Engagement' van House of Engagement wordt voor een belangrijk deel ingevuld door het delen van kennis en ervaring. Als collega's onderling en met onze relaties. Onderstaand een overzicht van evenementen, blogs en andere actualiteiten.

nieuws

meer nieuws
House of Engagement - vacature Traineeship Business Consultant.png

Vacature: Young Professional Program (maximaal 2 jaar werkervaring)

18 mei 2018

Op 1 september 2018 starten wij met het Young Professional Program. Wij stomen jou binnen 3 maanden klaar tot Junior Consultant. Je volgt in deze maanden een intensief opleidingsprogramma waarbij je Microsoft Dynamics 365 en de overige oplossingen uit ons productfolio leert kennen en leert in te richten bij de klant.

House of Engagement 18.png

Overlijdensbericht

06 april 2018

Met veel verdriet delen wij mede dat onze oud-directeur, Roel Hilberink, na een langdurig ziek zijn, op woensdag 4 april is overleden.

events

meer events
House of Engagement - website event afbeelding onderwijs CRM Dynamics 365.png

27 november 2018 - De kracht van innovatie in educatie

Een leven lang leren is dé succesvoorwaarde voor de Nederlandse economie en voor uw onderwijs- of opleidingsinstelling. Dit vraagt om relevante interactie met relaties en proactieve ondersteuning van de ‘student lifecycle’. Belangrijk dus om zicht te houden op innovaties die het vinden, boeien en (ver)binden van studenten vergemakkelijken. Tijdens de kracht van innovatie in educatie op dinsdag 27 november in Amsterdam nemen we je mee in de laatste ontwikkelingen.

House of Engagement - It's good to connect -.png

29 november 2018 - Klantgerichtheid in de advocatuur

Op donderdag 29 november a.s. organiseren wij in Amsterdam een seminar over klantgerichtheid in de advocatuur. Wij nemen je graag mee in onze visie op het faciliteren van een modern kantoor in het bouwen en doorontwikkelen van klantrelaties. Met onze lijfspreuk "It is good to connect" willen wij ook dit keer weer zorgdragen voor een goede discussie tussen BD directeuren, marketeers en CRM managers in de advocatuur.

blogs

meer blogs
house-of-engagment-legal-twee-technische-onthullingen-over-microsoft-dynamics-1.jpg

Twee technische onthullingen over Microsoft Dynamics

14 november 2018

Veel van onze klanten gebruiken Microsoft Dynamics/Customer Engagement als hun CRM-systeem. Een mooi platform met veel mogelijkheden. Dynamics is onderdeel van een groter Microsoft-geheel, namelijk het Microsoft Power Platform. Dit krachtige bedrijfsplatform biedt een aantal technische mogelijkheden die voor veel CRM-gebruikers interessant kunnen zijn.

house-of-engagement-in-drie-stappen-slimmer-werken-met-dynamics-365-crm-2.jpg

In drie stappen slimmer werken met Dynamics 365/CRM

08 november 2018

Je organisatie werkt al geruime tijd met CRM. Er wordt veel informatie in het systeem gedeeld, waardoor je CRM een enorme database met gegevens is geworden. Er zitten zoveel gegevens in het systeem dat je deze kunt analyseren en trends zou kunnen volgen. Hoe mooi zou het zijn als je de gewenste informatie op een overzichtelijke manier in een dashboard zou kunnen zien?

house-of-engagement-finance-vertrouwen-winnen-bij-de-klant-wees-transparant-3.jpg

Vertrouwen winnen bij de klant? Wees transparant!

24 oktober 2018

Veelgehoorde klachten bij de implementatie van een CRM-systeem of bij andere IT-projecten, is dat het opgeleverde systeem nét niet helemaal aan de verwachtingen van de gebruikers voldoet en dat het lastig is om iedereen in de organisatie enthousiast te krijgen om het systeem te gaan gebruiken. Het gevolg is dat het vertrouwen in CRM-systemen en de CRM-adviseurs in rap tempo daalt. En dat de adoptie van het systeem tegenvalt.

blijf op de hoogte