11 digitale werkplektrends voor 2019

De digitale werkplek is sterk in opkomst en wordt gezien als een belangrijke spil voor productiviteit en versnelling van de business. Soms is het lastig om de nieuwste, technologische en businessontwikkelingen bij te benen. Wouter van de Westelaken, Partner Sales Manager bij ons zusje True Workspace, praat je bij over de 11 digitale werkplek trends van 2019.

blogs

Homepage nieuwsbericht.png (1)

Leiderschap gaat over de balans tussen mensen processen en technologie

05 juni 2019

Op 4 april vond de Scope on the Future summit plaats. Tijdens de paneldiscussie met Hans Timmerman (Dell EMC Nederland), Remco Boer (Mollie), Wyke Nieuwenhuizen (Women in Tech promoter), Mark van Kampen (Rabobank) en Erik van Laar (Broad Horizon) werd gezocht naar de betekenis van (digitaal) leiderschap ten tijde van constante verandering. “Zodra je denkt dat je IT-organisatie af is, heb je echt een heel groot probleem”

Homepage nieuwsbericht.png

Dynamics 365 for Marketing - April release

15 mei 2019

In 2018 kwam Microsoft met haar langverwachte eigen marketingapplicatie, Dynamics 365 for Marketing. Op dat moment qua functionaliteiten al behoorlijk volwassen, ondanks haar nieuwigheid. Het product maakte niet alleen indruk met haar rijkheid aan features, maar ook door de slimmigheid van de inrichting. Zo wordt de opslag van data en statistieken uit online campagnes opgeslagen in een apart cloud onderdeel, waardoor de storage capaciteit van de Dynamics 365 omgeving vele malen minder belast wordt.

Template website - homepage nieuwsbericht (1).png

Liefde van je klant, of liefde voor je klant?

08 mei 2019

Thuis bij Nick de Heer gaat het vaak over de liefde. Niet vreemd, want zijn vrouw is psychologe en geeft onder andere relatietherapie. Toch komen de keukentafelgesprekken ook van pas in zijn werk. En hé, relaties, liefde – daar zit een verband. “Veel bedrijven willen dat klanten verliefd op hen worden. Ze zeggen: Wij willen dat klanten écht van ons en ons product gaan houden. Door de gesprekken met mijn vrouw vraag ik me af of dat wel zo’n verstandig streven is.”

eXtreme 365 nieuwsbericht banner.png

Bieden ervaringen uit het verleden dan toch een garantie voor de toekomst?

19 april 2019

Eind maart organiseerde Microsoft weer eXtreme365, het jaarlijkse evenement voor implementatiepartners van het Dynamics 365 platform. Plaats van handelen was dit keer Amsterdam. Uiteraard was House of Engagement erbij en collega Jesse Schreuders deelde zijn ervaringen 18 april jl via een webinar. In dit blog praten we je bij over dit webinar en eXtreme365.

shutterstock_362297912(2).jpg

Scope on the future - Hoe goed past jouw bedrijf zich aan?

25 maart 2019

Jarenlang was het duidelijk wanneer je als bedrijf goed functioneerde. Goed lopende business modellen bleven langere tijd succesvol. De wereld van nu is echter complex en onzeker. Ieder bedrijf wil meerwaarde leveren aan zijn klanten, een goede werkgever zijn voor zijn medewerkers, goed gestroomlijnde processen hebben en een optimale dienstverlening. Maar door technologische veranderingen weten we vandaag niet wat er morgen mogelijk is.

HoE-11-digitale-werkplektrends-voor-2019-3.jpg

11 digitale werkplektrends voor 2019

24 januari 2019

De digitale werkplek is sterk in opkomst en wordt gezien als een belangrijke spil voor productiviteit en versnelling van de business.

Schrijf u nu in