11 digitale werkplektrends voor 2019

De digitale werkplek is sterk in opkomst en wordt gezien als een belangrijke spil voor productiviteit en versnelling van de business. Soms is het lastig om de nieuwste, technologische en businessontwikkelingen bij te benen. Wouter van de Westelaken, Partner Sales Manager bij ons zusje True Workspace, praat je bij over de 11 digitale werkplek trends van 2019.

blogs

CRM data homepage.png

5 tips voor het optimaliseren van CRM data

13 november 2019

Elk CRM systeem is zo goed als de mate waarin het daadwerkelijk gebruikt wordt. En het gebruik hangt op zijn beurt weer sterk af van de kwaliteit van de gegevens in het systeem. Want alleen wanneer het systeem relevante informatie biedt waar anders niet zo makkelijk aan te komen is, zal de meerwaarde ervan ervaren worden. Het up-to-date houden van de gegevens in het CRM systeem moet dus een top prioriteit zijn, die procedureel goed ingeregeld wordt. In deze blog geven wij 5 tips ten aanzien van het optimaliseren en bewaken van de kwaliteit van data in uw CRM systeem.

Microsoft flow homepage.png

Go with the flow

16 oktober 2019

Een goed CRM systeem is zo veel meer dan een elektronische kaartenbak met klantgegevens. Een goed CRM systeem ondersteunt het hele proces van communicatie met de klant. Het neemt je medewerkers bij de hand bij het doorlopen van de intern afgesproken processen en begeleidt tegelijkertijd je klant bij het soepele verloop van diens klantreis. Workflows in Dynamics 365 helpen om dit proces te automatiseren. Met de komst van Microsoft Flow is dit zelfs nog makkelijker gemaakt. In dit blog bespreken we kort wat de mogelijkheden zijn.

BCP Homepage.png

Het blijft een heel gedoe

28 augustus 2019

Sinds de computers (vrijwel) allemaal in verbinding staan met Internet, worden er in Windows regelmatig automatisch updates geladen. Zo worden beveiligingslekken snel gedicht en worden bugs gefixed, nog voor de meeste gebruikers ze bemerkt hadden… En met de komst van cloud-computing is het voor Microsoft nog makkelijker geworden om updates in de software door te voeren. Toch is het niet altijd zo eenvoudig en hebben de tweejaarlijkse major updates van Dynamics 365 Online wel degelijk een impact. Maar waarom, en hoe kun je je hier op voorbereiden?

Customer journey homepage.png

Over de customer journey van het kijken naar vakantiefoto’s

14 augustus 2019

Het woord ‘dia-avond’ is natuurlijk vreselijk ouderwets. Nu foto’s praktisch altijd direct digitaal zijn, is het ook heel makkelijk om ze online te delen. Maar ooit was er toch echt een tijd dat je in de nazomer regelmatig werd uitgenodigd om vakantiefoto’s en dia’s te komen kijken bij ooms en tantes die een vakantiereis gemaakt hadden.

Privacy blog homepage nieuwsbericht.png

Privacy is iets persoonlijks

24 juli 2019

Houd jij je telefoon nog aan je oor als je belt? Dat is wel super ouderwets! Tegenwoordig moet je je mobiel platliggend voor je gezicht te houden, terwijl de stem van de gene met wie je belt uit de luidspreker schalt.

Schrijf u nu in