11 digitale werkplektrends voor 2019

De digitale werkplek is sterk in opkomst en wordt gezien als een belangrijke spil voor productiviteit en versnelling van de business. Soms is het lastig om de nieuwste, technologische en businessontwikkelingen bij te benen. Wouter van de Westelaken, Partner Sales Manager bij ons zusje True Workspace, praat je bij over de 11 digitale werkplek trends van 2019.

blogs

Customer journey homepage.png

Over de customer journey van het kijken naar vakantiefoto’s

14 augustus 2019

Het woord ‘dia-avond’ is natuurlijk vreselijk ouderwets. Nu foto’s praktisch altijd direct digitaal zijn, is het ook heel makkelijk om ze online te delen. Maar ooit was er toch echt een tijd dat je in de nazomer regelmatig werd uitgenodigd om vakantiefoto’s en dia’s te komen kijken bij ooms en tantes die een vakantiereis gemaakt hadden.

Privacy blog homepage nieuwsbericht.png

Privacy is iets persoonlijks

24 juli 2019

Houd jij je telefoon nog aan je oor als je belt? Dat is wel super ouderwets! Tegenwoordig moet je je mobiel platliggend voor je gezicht te houden, terwijl de stem van de gene met wie je belt uit de luidspreker schalt.

Klantgegevens delen homepage.png

Exhibitionisme is de sleutel tot succesvol CRM

03 juli 2019

De gebruikers van social media vallen grofweg op te delen in twee groepen. Aan de ene kant heb je de exhibitionisten, die het liefst van elk bord eten dat zij verorberen een foto plaatsen en anderzijds heb je de gluurders, die zelf haast nooit iets op facebook, instagram of twitter plaatsen, maar wel heel nauwgezet volgen wat anderen erop zetten. En zonder hier te diep in te gaan op de onderliggende psychologische redenen voor deze twee soorten gedrag, wil ik wel opmerken dat het voor de gluurders niet mogelijk zou zijn hun gedrag te vertonen als er geen exhibitionisten zouden bestaan.

Website nieuwsbericht Customer Insights.png

Word data gedreven met Dynamics 365 Customer Insights

27 juni 2019

Afgelopen april lanceerde Microsoft een van zijn nieuwste producten; Dynamics 365 Customer Insights (CI). Met deze nieuwe data-applicatie stelt Microsoft organisaties écht in staat zichzelf op een eenvoudige manier te transformeren naar een data-gedreven organisatie en nog diepgaandere klantinzichten te genereren. Op die manier kan een organisatie bouwen aan gepersonaliseerde klant ervaringen én processen van het hoogste niveau.

Homepage nieuwsbericht.png (1)

Leiderschap gaat over de balans tussen mensen processen en technologie

05 juni 2019

Op 4 april vond de Scope on the Future summit plaats. Tijdens de paneldiscussie met Hans Timmerman (Dell EMC Nederland), Remco Boer (Mollie), Wyke Nieuwenhuizen (Women in Tech promoter), Mark van Kampen (Rabobank) en Erik van Laar (Broad Horizon) werd gezocht naar de betekenis van (digitaal) leiderschap ten tijde van constante verandering. “Zodra je denkt dat je IT-organisatie af is, heb je echt een heel groot probleem”

Schrijf u nu in