Blog

Als House of Engagement komen wij bij veel bedrijven over de vloer en zitten we vooraan bij het volgen van nieuwe ontwikkelingen en het bepalen van de praktische toepasbaarheid ervan. Onze ervaringen delen we graag. Onder andere door het schrijven en publiceren van blogs.

blogs

House of Engagement - self-service BI vergeleken - Power BI.png (1)

Power BI, Tableau en Qlik Sense: drie tools voor self-service BI vergeleken

22 augustus 2017

De vraag naar inzicht in data wordt steeds groter en ook is er steeds meer data beschikbaar. Om grip te houden op deze zeeën van data en er steeds de juiste inzichten uit te kunnen halen kiezen steeds meer bedrijven voor een self-service Business Intelligence (BI) strategie. In dit blog worden drie BI tools vergeleken.

legal.JPG

Onze bedrijfstak is niet zo anders dan anderen

09 mei 2017

Op zoek naar inzichten uit de veranderende wereld van de advocatuur, zijn wij met een aantal advocaten kantoren in gesprek gegaan. Over het aangaan, omgaan en onderhouden van relaties. Een weergave van het gesprek met een van hen, Marcel Hielkema van Dirkzwager Advocaten en Notarissen.

legal2.JPG

Account management is nog te veel toeval

23 maart 2017

Op zoek naar inzichten uit de veranderende wereld van de advocatuur, zijn wij met een aantal advocaten kantoren in gesprek gegaan. Over het aangaan, omgaan en onderhouden van relaties. Een weergave van het gesprek met een van hen, Roel Laumans van AKD.

Schrijf u nu in