Je CRM als personal assistant

Stel je voor: je wordt ’s ochtends wakker en je personal assistant vertelt je direct welke afspraken je die dag hebt en wat er speelt bij de personen met wie je een afspraak hebt. Toekomstmuziek? Met Microsoft Dynamics 365 for Mobile is dit al realiteit. Met deze mobiele App heb je jouw personal assistant letterlijk in je broekzak zitten. Handig voor als je veel onderweg bent.

Ondersteuning onderweg

De mobiele applicatie stelt je in staat om ’s ochtends vroeg of onderweg te checken met welke personen je een afspraak hebt, welke collega’s recent nog contact met deze mensen hebben gehad en welke problemen deze klant heeft gemeld bij de klantenservice. Alle informatie die je nodig hebt is dus direct binnen handbereik. Ben je veel onderweg, dan kun je toch up to date zijn. Op je dashboard zie je wat je te doen staat en wat er speelt rondom je contacten. Ook kun je de klant vanuit de app bellen, mocht je iets verlaat zijn.

Waardevolle informatie tijdens meetings

De mobiele applicatie van je CRM maakt ook jouw afspraak met een klant waardevoller. Met je iPad, tablet of telefoon in de hand kun je de klant van realtime informatie voorzien uit Dynamics. Ook kun je notuleren, een contract ter plekke bekijken en dat zelfs ondertekenen. De foto-functie van je telefoon maakt het mogelijk om projectschema’s, geschetste ideeën of documenten te fotograferen en deze ter plaatse op te slaan op jouw contactpersoon.

Na afloop van een afspraak

Na afloop van een afspraak kun je notulen snel uitwerken, ongeacht waar je bent. Dat kan zelfs door de notulen in te spreken. Je bericht wordt m.b.v. spraakherkenning omgezet en kan als tekstbericht in Dynamics worden opgeslagen. Gemaakte afspraken kunnen als taken direct aan de juiste personen worden gekoppeld. Zo wordt een klant direct toegevoegd aan de mailinglijst en kan een vervolgafspraak met een collega worden ingepland. Ben je even offline, dan is de mobiele app ook beschikbaar. Synchronisatie gebeurt dan zodra je weer verbinding hebt.

Ontsluiten CRM

De mobiele applicatie is dus niet alleen jouw personal assistant, maar draagt ook bij aan het 360 graden klantbeeld voor de totale organisatie. Werk je al met Dynamics? Dan is het gebruik van de mobiele app eenvoudig. De app is gewoon beschikbaar in de appstore en is direct te downloaden. Door in te loggen koppel je de app aan jouw CRM-systeem.

Wil je meer weten over het ontsluiten van je Dynamics op mobiele devices? Neem dan contact op met Marijn van Haperen.

 

Marijn_van_Haperen.png

Auteur: Marijn van Haperen

Deel deze informatie:

  • linkedin
  • facebook
  • twitter

Reacties

Er zijn nog geen reactie's

Plaats een reactie