Scope on the future - Hoe goed past jouw bedrijf zich aan?

Jarenlang was het duidelijk wanneer je als bedrijf goed functioneerde. Goed lopende business modellen bleven langere tijd succesvol. De wereld van nu is echter complex en onzeker. Ieder bedrijf wil meerwaarde leveren aan zijn klanten, een goede werkgever zijn voor zijn medewerkers, goed gestroomlijnde processen hebben en een optimale dienstverlening. Maar door technologische veranderingen weten we vandaag niet wat er morgen mogelijk is.

Ieder bedrijf wil meerwaarde leveren aan zijn klanten, een goede werkgever zijn voor zijn medewerkers, goed gestroomlijnde processen hebben en een optimale dienstverlening. Jarenlang was het duidelijk wanneer je als bedrijf goed functioneerde. Goed lopende business modellen bleven langere tijd succesvol. De wereld van nu is echter complex en onzeker. Door technologische veranderingen weten we vandaag niet wat er morgen mogelijk is.

Hoe blijf je als bedrijf continu relevant voor klanten en medewerkers?

Deze vraag houdt de mensen van Broad Horizon dagelijks bezig. Wij helpen onze klanten om zich continu aan te passen aan de veranderende omgeving, zodat ze meerwaarde blijven bieden. Wij zijn de gids die bedrijven helpt om anderen telkens een stapje voor te zijn.

Road map

Hoe doen we dat? We brengen samen met je bedrijf in kaart welke processen en projecten er allemaal spelen. Op basis van inzicht in de data van je bedrijf maken we samen een road map waarin staat wat er de komende tijd moet gebeuren om het bedrijf ‘adaptief’ te maken. Soms gaat het om het optimaliseren van processen om bijvoorbeeld sneller te kunnen leveren. Veranderingen kunnen echter ook zitten in de manier waarop de medewerkers worden aangestuurd of in de mate van klantgerichtheid van je organisatie.

Stip op de horizon

Daarna gaan we samen aan de slag met de implementatie van die verandering. In eerste instantie lijkt dit dan vaak een IT-project te zijn, maar om echte veranderingen te bewerkstelligen moeten de mensen in de organisatie ook anders gaan werken. Hier helpen we bij. Samen houden we in de gaten of de stip op de horizon bereikt wordt en op welke punten we bij moeten sturen.

4 april: Summit Scope on the future

Wil je in één middag geïnspireerd raken door organisaties die erin slagen om zich continu aan te passen? En wil je weten welke rol IT en data daarin spelen? Op donderdag 4 april 2019 organiseert Broad Horizon de ‘Scope on the Future’ summit in het Cobra Museum in Amstelveen. Tijdens deze prikkelende middag delen toonaangevende sprekers hun ideeën over wendbaarheid. Keynote spreker is Dick Berlijn. Hij vertelt hoe Defensie zich heeft moeten aanpassen aan een sterk veranderende wereld en hoe hij leiding heeft gegeven aan een organisatie die in het midden van een wereld staat die volatiel, onzeker en complex is. Klik hier om je direct aan te melden voor deze summit.

Past 4 april niet in je agenda maar wil je wel eens doorpraten over de digitale transformatie van je bedrijf? Neem dan contact op met Wouter Heutmekers.

House of Engagement maakt samen met vijf andere bedrijven onderdeel uit van de Broad Horizon groep. De bedrijven uit de Broad Horizon groep helpen gezamenlijk, ieder vanuit hun eigen discipline, hun klanten met hun digitale transformatie.

Erik_van_Laar.jpg

Auteur: Erik van Laar

Deel deze informatie:

  • linkedin
  • facebook
  • twitter

Reacties

Er zijn nog geen reactie's

Plaats een reactie