Events

Uitwisseling van informatie en ervaringen gaat tegenwoordig meestal digitaal. Maar voor echte engagement is het prettig om elkaar af en toe ook gewoon persoonlijk te ontmoeten. Vandaar een mix van on- en offline activiteiten om invulling te geven aan onze lijfspreuk ‘It’s good to connect’. Op deze pagina vindt u een overzicht van de events en trainingen die wij organiseren.

events

House of Engagement - website event afbeelding onderwijs CRM Dynamics 365.png

27 november 2018 - De kracht van innovatie in educatie

Een leven lang leren is dé succesvoorwaarde voor de Nederlandse economie en voor uw onderwijs- of opleidingsinstelling. Dit vraagt om relevante interactie met relaties en proactieve ondersteuning van de ‘student lifecycle’. Belangrijk dus om zicht te houden op innovaties die het vinden, boeien en (ver)binden van studenten vergemakkelijken. Tijdens de kracht van innovatie in educatie op dinsdag 27 november in Amsterdam nemen we je mee in de laatste ontwikkelingen.

House of Engagement - It's good to connect -.png

29 november 2018 - Klantgerichtheid in de advocatuur

Op donderdag 29 november a.s. organiseren wij in Amsterdam een seminar over klantgerichtheid in de advocatuur. Wij nemen je graag mee in onze visie op het faciliteren van een modern kantoor in het bouwen en doorontwikkelen van klantrelaties. Met onze lijfspreuk "It is good to connect" willen wij ook dit keer weer zorgdragen voor een goede discussie tussen BD directeuren, marketeers en CRM managers in de advocatuur.

Template website - homepage nieuwsbericht.png

11 januari 2019 - Webinar Customer Service met Dynamics 365

Op 11 januari 2019 organiseren wij het webinar Customer Service met Dynamics 365. Tijdens dit webinar presenteren wij de Customer Service Hub van Dynamics 365 in combinatie met de Outlook app. Aan de hand van een demo laten we in ongeveer 30 minuten de verschillende functionaliteiten zien.

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor de nieuwsbrief