Events

Uitwisseling van informatie en ervaringen gaat tegenwoordig meestal digitaal. Maar voor echte engagement is het prettig om elkaar af en toe ook gewoon persoonlijk te ontmoeten. Vandaar een mix van on- en offline activiteiten om invulling te geven aan onze lijfspreuk ‘It’s good to connect’. Op deze pagina vindt u een overzicht van de events en trainingen die wij organiseren.

events

Template website - homepage nieuwsbericht (1).png

4 april 2019 - Scope on the Future Summit

De technologische revolutie is hier. Hoe blijft uw bedrijf relevant in een wereld vol verandering, complexiteit en onzekerheid? Hoe matchen technologische kansen op klantinzichten en processen? Ready to see the future? House of Engagement is onderdeel van Broad Horizon en op 4 april a.s. organiseren wij samen met Broad Horizon de 'Scope on the Future' summit in het Cobra Museum in Amstelveen.

House of Engagement - Deep Dive Alumni.png

19 september 2019: Deep Dive Alumni

Op 19 september organiseren wij een Deep Dive waarbij alumni centraal staat. Hoe kun je met Dynamics 365 en de Alumni Engagement Portal een eigen platform creëren om zo in contact te blijven met jouw alumni? Dat laten we zien tijdens deze middag waarbij we de diepte ingaan!

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor de nieuwsbrief