1 november 2017 - Dynamics Experience 2017: Digital Immersion

House of Engagement is knowlegde sponsor tijdens Dynamics Experience 2017. Tijdens dit event verzorgen wij, samen met Kneppelhout & Korthals Advocaten, een presentatie over de Europese Privacy wetgeving (GDPR) en dan specifiek gericht op de impact voor het onderwijs.

Programma

Privacy in het Onderwijs
Tijd: 14.30 - 15.30 uur
Locatie: Podium 1
Spreker: Robbert Santifort, Advocaat Privacy/IT

Vanaf 25 mei 2018 moeten alle organisaties die werken met gevoelig data voldoen aan de Europese Privacy Verordening ofwel General Data Protection Regulation (GDPR) die per die datum onze Nederlandse privacywet, de Wet bescherming persoonsgegevens vervangt.

House of Engagement (voorheen CRM Resultants) helpt instellingen en organisaties bij het realiseren van optimaal rendement uit klantrelaties en excellente klantervaringen. Tijdens deze presentatie bespreekt House of Engagement samen met Kneppelhout en Korthals advocaten, de nieuwe regelgeving en de impact die dit heeft op onderwijsinstellingen. Aan de orde komen onderwerpen als:

- Hoofdrolspelers binnen het privacyrecht
- Toepasselijke regels en beleid; Uitvoeringswet AVG
- Risico’s en uitdagingen voor het onderwijs
- Rechten van betrokkenen
- Verplichte DPO
- Wanneer opt-in?
- Bewaartermijnen

Aan het einde van deze sessie heeft u kennis van belangrijke aandachtspunten bij de verwerking van persoonsgegevens in het onderwijs.

Schrijf u in voor deze sessie via de netwerk-app van DynamicsHUB! 

 

Over Dynamics Experience: Digital Immersion
Op woensdag 1 november 2017 bezoeken meer dan 700 eindklanten en partners het grootste Europese jaarcongres over Microsoft business software en de laatste strategische en digitale ontwikkelingen. Afgelopen jaar werd Dynamics Experience voor de negende keer succesvol georganiseerd, maar dit jaar zal business community DynamicsHUB het event opnieuw vormgeven en de grenzen opzoeken om voor eindklanten van Microsoft business software een vernieuwende en inspirerende ervaring neer te zetten. Ook dit jaar ging het team van DynamicsHUB aan de slag om een volledig nieuw programma met topsprekers uit verschillende sectoren en industrieën in elkaar te zetten, waarbij het opdoen van kennis, netwerken en match-maken centraal staat.

Het thema Digital Immersion geeft de 10e jubileum editie van Dynamics Experience vorm. Naast een inspirerende keynote over de laatste strategische en digitale ontwikkelingen biedt het event meer dan 30 sessies over operationele, tactische en strategische onderwerpen. U kunt presentaties, roundtables en inhoudelijke klantcases verwachten op de assen van upgrades en migraties, Dynamics 365 (NAV, AX en CRM), Data & Analytics, Internet of Things en Digitale Transformatie.

Voor wie
Dit evenement is speciaal voor mensen die opereren op operationeel en tactisch niveau met informatie- en kennisbehoefte op gericht op de Microsoft business software portfolio. Maar ook directieleden die geïnspireerd willen worden door experts en collega’s uit de markt aan de hand van hun ervaringen.

Locatie
Dynamics Experience 2017 wordt gehouden bij SPANT! in Bussum (Dr. A. Kuyperlaan 3, 1402 SB, Bussum).

 

House of Engagement - Esthel Douwstra Microsoft Dynamics 365 CRM

Wilt u meer weten over dit event?

Neem dan contact op met Esthel Douwstra, zij staat u graag te woord.


Esthel Douwstra | Marketing & Communicatie
events@house-of-engagement.nl 
+31 35 646 04 80