14 maart 2019 - Nationale Studiedag Alumnirelaties (Like to Share)

House of Engagement is sponsor van de Nationale Studiedag Alumnirelaties op 14 maart 2019 en verzorgt deze dag een presentatie in samenwerking met Breda University Applied Scienes. Zij laten zien hoe zij Dynamics 365 inzetten voor hun alumnibeleid en wat de voordelen hiervan zijn.

Alumnirelaties - Een band voor het leven

Weet jij waar jouw alumni zijn en wat ze doen? Het onderhouden van de relatie met alumni kan veel opleveren. Zij kunnen bijvoorbeeld helpen jouw curriculum goed aan te laten sluiten bij de praktijk, het beschikbaar stellen van stageplaatsen of het geven van interessante gastcolleges.

Tijdens de Nationale Studiedag Alumnirelaties ligt de nadruk op het opzetten van een duurzaam alumnibeleid. Naast diverse presentaties waarin onderwijsinstellingen vertellen hoe zij hun alumni beleid hebben geregeld zijn er ook workshops. In kleine groepjes, en onder leiding van een ervaren alumni-officer, ga je specifieke uitdagingen van jouw instelling formuleren, en maak je een opzet voor een beleidsplan met concrete actiepunten die het alumnibeleid op jouw instelling direct verder helpen.

De Nationale Studiedag Alumnirelaties 2019 vindt plaats op donderdag 14 maart in Eindhoven en wordt georganiseerd door Like to Share.

Voor wie

Deze studiedag is voor de directeur marketing & communicatie, communicatieadviseur, beleidsadviseur, alumni officer of docent bij een HBO of MBO-instelling, die is belast met het coördineren van centraal of decentraal alumnibeleid, het ontwikkelen van een beleidsplan of het inrichten van een professioneel alumnibureau.

Aanmelden

Voor meer informatie, kosten en aanmelden kunt u terecht op de website van de organisatie: https://www.alumnirelaties.nl/