14 november - De kracht van innovatie in educatie

Graag nodigen wij je uit voor het Educatie event op 14 november a.s.! Een dag vol inspirerende presentaties, klantverhalen en round tables; georganiseerd door de Broad Horizon zusjes Abecon, Breinwave, Cmotions, House of Engagement en True.

Op deze dag nemen we je graag mee in de laatste ontwikkelingen, trends en de kansen om studenten en medewerkers optimaal te faciliteren. Daarnaast laten we je zien hoe je technologische ontwikkelingen kan inzetten om inzicht te krijgen in effectiviteit, rendement en kosten. En is er volop gelegenheid om met collega’s uit het vak in gesprek te gaan.

Klik hier om je meteen aan te melden via de website van Broad Horizon!

Being ahead
Onderwijsinstellingen en commerciële opleiders kunnen vandaag de dag al de enorme hoeveelheid gegevens van aanmelders die zij tot hun beschikking hebben zó snel en zó goed analyseren, dat het studieverloop voor een groot deel voorspeld kan worden. Door chatbots in te zetten kunnen vragen van studenten sneller en efficiënter beantwoord worden en via apps en portals worden eenvoudig selfservice functies aangeboden. Door social media slim te integreren met de systemen die voor de bedrijfsvoering worden gebruikt kunnen alumni betrokken blijven. En door het gebruik van digitale werk- en leeromgevingen voor medewerkers, docenten en studenten kan men effectiever en sneller werken.

Maar hoe ga jij hier mee om?  Maak jij al optimaal gebruik van de effectieve inzet van betaalbare en innovatieve technologie? En dan niet alleen voor studenten en cursisten, maar ook voor docenten, bestuurders, stagebedrijven, ouders en andere stakeholders. En wat kun je van andere onderwijsinstellingen en commerciële opleiders leren?

Verbreed je horizon!
Samen met onze Broad Horizon zusjes Abecon, Breinwave, Cmotions en True bieden wij je graag de gelegenheid om je horizon te verbreden. Tijdens een inspirerend event op 14 november a.s., laten wij je graag zien hoe nieuwe technologie ingezet kan worden om als onderwijsinstelling of commerciële opleider te kunnen fungeren als spin in een web van relaties. Waarbij je efficiënt samenwerkt om de student, cursist en alle andere stakeholders zo goed mogelijk te bedienen.

Wij doen dat door middel van inspiratiesessies, klantverhalen, round tables  en een innovatietuin, waar je de nieuwste technologieën direct kunt ervaren. Daarnaast is er tijdens de lunch en afsluitende borrel volop gelegenheid om met collega’s uit het vak te praten en ervaringen uit te wisselen.

Bepaal mee welke onderwerpen er aan bod komen
We gaan graag met jou in gesprek om te horen waar jouw behoefte aan informatie ligt. Het programma werken wij de komende weken verder uit en bij je aanmelding kun je dan ook aangeven welke onderwerpen jij graag terug ziet op de agenda!

Je bent van harte uitgenodigd deel te nemen. Op 14 november 2019; zet de datum dus vast in je agenda en meld je aan via de website van Broad Horizon!

Praktische informatie
Locatie & parkeren
InnStyle, Herenweg 55, 3602 AN Maarssen.
Bij de locatie zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Datum & tijd 
Donderdag 14 november 2019 van 9.30 - 17.00 uur (met aansluitend een borrel). Je kunt zelf bepalen hoe laat je aanschuift en bij welke sessies. Je beslist dus zelf of je de hele dag komt, een dagdeel of slechts 1 sessie.

Ben je er bij op 14 november? Klik dan hier om je aan te melden!