15 december 2017: WEBINAR Dynamics 365 July update

Speciaal voor onze klanten organiseren wij een webinar over de Dynamics 365 July update waarbij ingaan op de technische features van deze nieuwe update.

In oktober heeft Microsoft een nieuwe versie van Dynamics CRM/365 Online uitgebracht, genaamd Dynamics 365 July Update. De nieuwe update is al beschikbaar voor nieuwe klanten en komt binnenkort beschikbaar voor bedrijven en instellingen die al met de Online versie werken. De nieuwe versie brengt meerdere wijzigingen, zoals een nieuwe look en feel, nieuwe functies en verbeteringen van bestaande functies waardoor de toevoegde waarde van Dynamics CRM/365 voor bedrijven en instelingen nog groter wordt.

In de Dynamics 365 July update heeft Microsoft behalve functionele wijzigingen ook technische wijzigingen doorgevoerd in het onderliggende platform. Tijdens dit webinar gaan wij in op de technische features van deze nieuwe update.  

Datum: vrijdag 15 december 2017
Tijd: 14.30 - 16.00 uur
Locatie: het betreft hier een webinar; na aanmelding ontvangt u de inloggegevens per e-mail

Voor wie
Het betreft hier een generieke sessie, voor al onze klanten (onderwijs, finance en legal) en is bedoeld voor applicatiebeheerders. Deze sessie is ook interessant voor u wanneer u nog niet met de online versie werkt, maar wel geïnteresseerd bent in de nieuwe mogelijkheden

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via onderstaande button. Deze sessie is alleen bedoeld voor klanten van House of Engagement.

Bent u geen klant maar wilt u meer weten over Dynamics CRM/365 Online en of de nieuwe update? Neem dan contact met ons: info@house-of-engagement.nl of + 31 35 64 60 480

House of Engagement - Esthel Douwstra Microsoft Dynamics 365 CRM

Heeft u vragen over deze sessie?

Neem dan contact op met Esthel Douwstra, zij staat u graag te woord.


Esthel Douwstra | Marketing & Communicatie
events@house-of-engagement.nl 
+31 35 646 04 80