15 februari 2019 - Webinar Customer Service met Dynamics 365

Op 15 februari 2019 organiseren wij het webinar Customer Service met Dynamics 365. Tijdens dit webinar presenteren wij de Customer Service Hub van Dynamics 365 in combinatie met de Outlook app. Aan de hand van een demo laten we in ongeveer 30 minuten de verschillende functionaliteiten zien.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: Vrijdag 15 februari 2019
Tijd: 11.00 – 11.30 uur
Waar: Online

Met de Customer Service module van Microsoft is het mogelijk het 360 graden klantbeeld te optimaliseren. De applicatie geeft namelijk niet alleen de informatie over de vraag van de klant bij customer service weer, maar geeft tegelijkertijd ook inzicht in alle informatie die binnen het bedrijf over deze klant bekend is. Met als resultaat: snellere doorlooptijden, betere prioritering en meer tevreden klanten.

De Customer Service Hub is een krachtige oplossing voor Customer Service afdelingen die willen veranderen van e-mail gericht werken naar case gericht werken. Doordat al je activiteiten gebundeld worden onder een case in Dynamics is een onoverzichtelijke mailbox verleden tijd. 

Wil je weten hoe je met de Customer Service Hub jouw dagelijkse werkzaamheden efficiënter kunt uitvoeren? Meld je dan aan voor dit webinar!

VOOR WIE

Dit webinar is bestemd voor customer service medewerkers en IT-managers.

AANMELDEN

U kunt zich aanmelden via onderstaande aanmeldknop.

Aanmelden