19 september: Deep Dive Alumni

Op 19 september organiseren wij een Deep Dive waarbij alumni centraal staat. Hoe kun je met Dynamics 365 en de Alumni Engagement Portal een eigen platform creëren om zo in contact te blijven met jouw alumni? Dat laten we zien tijdens deze middag waarbij we de diepte ingaan!

Door goed na te denken over het alumnibeleid en deze in de praktijk te realiseren door het goed inzetten van innovatieve en bewezen technologie kan een onderwijsinstelling enorm veel waarde voor zichzelf en voor de alumni creëren. Denk hierbij aan efficiënte werkprocessen, inzicht in de doelgroep waardoor men deze veel succesvoller kan bewerken en een beter op de praktijk afgestemd curriculum.

Maar hoe regel je dat? Wat voor processen komen hierbij kijken? En hoe kunnen Dynamics 365 en de Alumni Engagement Portal hierbij helpen? Tijdens deze Deep Dive laten wij je zien hoe je een eigen platform kan creëren om zo in contact te blijven met jouw alumni.
 

Praktische informatie

Wanneer: 19 september 2019
Tijd: 14.30 – 16.30 uur
Waar: Kantoor House of Engagement, Oude Enghweg 4, Hilversum.
Kom je met de auto? Je kan parkeren in de parkeergarage Noordse Bosje. Je ontvangt van ons een uitrijkaart. Kom je met de trein? Ons kantoor bevind zich op 10 minuten loopafstand van het NS station Hilversum. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande formulier.