20 juni 2019 - seminar must have tooling voor de advocatuur

Op donderdag 20 juni a.s. organiseert House of Engagement in samenwerking met Winning Proposal en W-consultants een seminar over 'Must have' - tooling voor de advocatuur. Wij nemen je graag mee in onze visie op het faciliteren van een modern kantoor bij het bouwen en door ontwikkelen van klantrelaties. Met onze lijfspreuk "It’s good to connect" willen wij ook dit keer weer zorgdragen voor een goede discussie tussen business development en marketing directeuren, marketeers en klant managers binnen de advocatuur.

KLIK HIER OM JE DIRECT AAN TE MELDEN!

Effectiever en efficiënter klant relatie management

Dit keer willen wij het seminar gebruiken om een demo te geven van een tweetal concrete tools, die je in staat stelt het kantoor optimaal te faciliteren. Vervolgens gaan we hierover graag met je in gesprek en horen wij van je waarmee je nog meer geholpen zou zijn. Co-creatie voor efficiency en een beter resultaat!

House of Engagement

House of Engagement ontwikkelde een legal template binnen haar CRM oplossing. We zien en merken dat business development en marketing teams heel veel tijd kwijt zijn aan bijvoorbeeld het komen tot lijsten voor seminars en nieuwsbrieven. Daarnaast blijft het lastig om deze AVG proof te houden. Ook blijven veel warme leads onbenut (is hier slecht zicht op) en is er nauwelijks aandacht voor Cross-sell en up sell binnen bestaande relaties. Daarnaast is het altijd een uitdaging tijdig en correct te leveren aan de interne klant.  Onze visie is dat de specialist beter zijn of haar tijd besteedt aan interne advisering over nieuwe markten, targets, etc. Een concreet en duidelijk sales proces implementeert en zo de organisatie faciliteert. Het implementeren van een goed functionerend en omarmd CRM geeft je deze tijd en brengt de gewenste toegevoegde waarde.

Winning Proposal

In marketing en sales steek je veel tijd en energie om de voorkeur van de klant te winnen. In de offerte- en pitchfase verdwijnt echter vaak de overtuigingskracht, doordat een powerpoint presentatie wordt gemaakt die zeer tijdrovend is en waarbij het accent meer ligt op het verzamelen van content, terwijl je bezig zou moeten zijn met het specifiek maken van de toegevoegde waarde van jouw kantoor voor deze case / aanvraag.

Winning Proposal heeft een slimme documentengenerator ontwikkeld en richt zich in samenwerking met W-consultants op de legal markt. Zij zien dat niet enkel business development en marketing teams maar ook de advocaten veel tijd kwijt zijn met het komen tot goede capability statements, proposals, pitch documentatie en presentaties.

Tijdens de presentatie laten we zien hoe de pitch van morgen eruit kan zien en hoe je kwaliteit en eenduidigheid in documenten brengt én hoe je een significante tijdsbesparing realiseert gecombineerd met een hogere succes rate.

Programma

Je bent van harte welkom vanaf 15.00 uur. We starten vervolgens met het seminar om 15.30 uur en sluiten de middag af om 17.30 uur met een borrel.

Locatie

Het seminar vindt plaats in ons kantoor in Hilversum, adres; Oude Enghweg 4, 1217 JC

Aanmelden

Je kan je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.