21 maart 2019: Inspiratie sessie April Release Dynamics 365 Online

De April Release komt er aan! Daarom organiseren wij op 21 maart a.s. voor al onze klanten een inspiratie sessie bij ons op kantoor.

Eind 2018 heeft Microsoft haar update beleid aangepast: jaarlijks zullen er twee verplichte major (grote) updates plaatsvinden. In deze updates worden nieuwe functies, functionaliteiten en verbeteringen geïntroduceerd. Dit heeft als doel uw Dynamics 365 Online omgevingen zo optimaal mogelijk te laten presteren. Daarnaast helpen ze om een meerwaarde te halen uit uw CRM-investering.

House of Engagement zal via e-mail haar Online klanten op de hoogte houden van belangrijke zaken en ontwikkelingen van het update proces. Ook organiseren wij op 21 maart a.s. voor al onze klanten een inspiratie sessie bij ons op kantoor. Tijdens deze middag presenteren wij de belangrijkste wijzigingen van de April Release. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen, en ervaringen te delen tijdens de netwerkborrel.

Programma

14.00 – 14.30: Inloop

14.30 – 16.00: Presentatie

16.00: Netwerkborrel 

Voor wie 

Dit is een event voor al onze klanten. De sessie is interessant voor applicatiebeheerders en iedereen die verantwoordelijk is voor de updates. Daarnaast is de sessie ook interessant voor iedereen die nog niet met de online versie werkt, maar wel geïnteresseerd is in de nieuwe mogelijkheden.

Aanmelden

Meld u nu aan via onderstaande formulier.