21 mei 2019 - Studenten en werknemers optimaal bedienen in de onderwijssector

De onderwijssector digitaliseert in rap tempo, waardoor zowel studenten als werknemers verwachten dat informatie altijd en overal beschikbaar is. Hoe kunnen ROC’s, MBO’s, HBO’s, WO’s en andere onderwijsinstellingen de student optimaal bedienen via meerdere communicatiekanalen en -processen? Samen met Microsoft beantwoorden wij deze vraag tijdens een inspirerende middag bij Microsoft op kantoor.

Microsoft, House of Engagement en haar zusjes Abecon en Breinwave bieden oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld voor de onderwijssector, waarbij ondersteuning plaatsvindt van het bredere platform voor student lifecycle management (Office 365, Dynamics 365, Azure).

Zo is de werving van potentiele studenten essentieel, en spelen marketing automation tools een steeds belangrijkere rol voor evenement management en e-mail campagnes. Optimaal management van alumni-relaties kan dan ook resulteren in ware ambassadeurs voor de desbetreffende onderwijsinstellingen. Bovendien is het managen van alle stages zeer belangrijk om gekwalificeerde werknemers aan de arbeidsmarkt te kunnen leveren. Het “klantencontact” is hierin dus cruciaal, hoe communiceren we via verschillende kanalen (e-mail, twitter, Linkedin, chat bots, Whatsapp etc.)? Hoe dragen self-service portalen daar aan bij? Bovendien is het essentieel voor relatiebeheer (CRM) om relevante stakeholders in kaart te brengen en daarmee samen te kunnen werken met instellingen en partners in de keten.

Deze middag zullen wij samen met Microsoft en onze zusjes onze visie op digitale transformatie in de onderwijssector delen, praktische demo's te laten zien, en referenten te laten spreken. 

Agenda

12.00 - 12.45 uur
Lunch

12.45 - 14.45 uur
Microsoft in de Onderwijssector
Student lifecycle management

14.45 - 16.00 uur
Keuze sessies:
- Commercieel Onderwijs
- Recruitment (HR)
- Marketing automation
- Rondleiding door het nieuwe kantoor van Microsoft

Voor meer informatie check de event website van Microsoft.  

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 21 mei 2019
Tijd: 12.00 – 16.00 uur
Locatie: Kantoor Microsoft Nederland, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol

Aanmelden

Ben je er ook bij op 21 mei? Meld je  dan aan via onderstaande button!

Klik hier om je aan te melden