24 januari 2019 - Deep Dive Dynamics 365 for Marketing

Op 24 januari 2019 organiseren wij de Deep Dive Dynamics 365 for Marketing. Deze Deep Dive is een vervolg op het webinar welke wij eerder organiseerde over dit onderwerp. Tijdens deze Deep Dive zullen we dieper ingaan op de verschillende functionaliteiten van Dynamics 365 for Marketing.

Aan de hand van een interactieve case, het organiseren van een evenement, laten we de mogelijkheden van Dynamics 365 for Marketing zien. Tijdens de Deep Dive voeren we de organisatie gezamenlijk uit. Denk hierbij aan het versturen van (e-mail)uitnodigingen, het bouwen van een eventportal en het maken van een customer journey. Daarnaast zullen we ook stilstaan bij een aantal functionaliteiten die in het webinar slechts vluchtig zijn besproken, zoals e-mailmarketing en de analyse & statistieken. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om uitgebreid vragen te stellen.

Middels het organisatieproces van een evenement komen zo veel mogelijk van de functionaliteiten van Dynamics for Marketing aan bod. Heb je specifieke vragen over Dynamics for Marketing of zijn er onderwerpen die je graag in de Deep Dive behandeld behandeld ziet worden? Laat ons dit vooraf weten. Je kunt dit aangeven bij je aanmelding.

Wil je weten hoe je Dynamics 365 for Marketing zelf kunt inzetten en wat de voordelen zijn? Meld je dan aan voor de Deep Dive!

Programma

13.00 - 13.30: Inloop
13.30 - 16.00: Presentatie en interactieve case
16.00: Netwerkborrel

Locatie

De Deep Dive vindt plaats op het kantoor van House of Engagement, Oude Enghweg 4 te Hilversum.

Voor wie

Deze Deep Dive is bestemd voor marketing- en communicatiemedewerkers en CRM applicatiebeheerders.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar events@house-of-engagement om je in te schrijven voor deze Deep Dive.