25 januari 2018: Dynamics 365 July update in het Onderwijs

Speciaal voor onze onderwijsklanten organiseren wij een sessie over de Dynamics 365 July update waarbij ingaan op de functionele benefits, specifiek voor onderwijsinstellingen.

In oktober heeft Microsoft een nieuwe versie van Dynamics CRM/365 Online uitgebracht, genaamd Dynamics 365 July Update. De nieuwe update is al beschikbaar voor nieuwe klanten en komt binnenkort beschikbaar voor bedrijven en instellingen die al met de Online versie werken. De nieuwe versie brengt meerdere wijzigingen, zoals een nieuwe look en feel, nieuwe functies en verbeteringen van bestaande functies waardoor de toevoegde waarde van Dynamics CRM/365 voor bedrijven en instellingen nog groter wordt. Daarnaast heeft Microsoft ook technische wijzigingen doorgevoerd in het onderliggende platform.

Tijdens deze sessie gaan wij in op de functionele benefits, specifiek voor onderwijsinstellingen.  

Programma
14.15 - 14.30 uur: Ontvangst
14.30 - 16.00 uur: Presentatie

Voor wie
Deze sessie is voor onze onderwijsklanten. Deze sessie is bedoeld voor marketing managers, alumni officers, stage coordinatoren en applicatiebeheerders. Deze sessie is ook interessant voor u wanneer u nog niet met de online versie werkt, maar wel geïnteresseerd bent in de nieuwe mogelijkheden

Locatie
Deze sessie vindt plaats op het kantoor van House of Engagement, Oude Enghweg 4 te Hilversum.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via onderstaande button. Deze sessie is alleen bedoeld voor klanten van House of Engagement. Meer weten over de technische features? Op 15 december 2017 organiseren wij een sessie over de technische features van deze update voor al onze klanten.  

Bent u geen klant maar wilt u meer weten over Dynamics CRM/365 Online en/of de nieuwe update? Neem dan contact met ons: info@house-of-engagement.nl of + 31 35 64 60 480

 

House of Engagement - Esthel Douwstra Microsoft Dynamics 365 CRM

Heeft u vragen over deze sessie?

Neem dan contact op met Esthel Douwstra, zij staat u graag te woord.


Esthel Douwstra | Marketing & Communicatie
events@house-of-engagement.nl 
+31 35 646 04 80