26 september - Webinar Dynamics 365 & LinkedIn integratie

Hoe kun je je jouw marketing & sales en relatiebeheer versterken door LinkedIn en Dynamics 365 slim te combineren? Wij vertellen je hier alles over tijdens het webinar Dynamics 365 & LinkedIn integratie op donderdag 26 september 2019.

LinkedIn vormt in potentie misschien wel de grootste informatiebron voor een organisatie als het gaat om relatiebeheer. Medewerkers en collega’s staan hier in contact met de rest van de wereld en beschikken zo over een netwerk dat een enorm potentieel vertegenwoordigt voor een bedrijf. De grote uitdaging voor iedere organisatie: deze bron optimaal benutten en deze onderdeel uit te laten maken van de integrale bedrijfsprocessen.

Door LinkedIn te integreren met Dynamics 365 wordt het mogelijk dit enorme potentieel te realiseren voor jouw organisatie. Gebruik LinkedIn om nieuwe leads te genereren, nieuwe inzichten te vinden in salesprocessen of om simpelweg datakwaliteit in Dynamics 365 in orde te houden. Sinds Microsoft 3 jaar geleden LinkedIn onder haar hoede heeft genomen komt het met steeds dieper geïntegreerde oplossingen tussen Dynamics 365 en LinkedIn. Door data en functionaliteiten uit beide platformen te combineren maakt Microsoft het werk van marketeers en sales krachtiger, efficiënter en slimmer. Tijdens dit webinar laten wij je zien hoe je de integratie tussen LinkedIn en Dynamics 365 optimaal kan benutten. Klik hier om je aan te melden.

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 26 september 2019
Tijd: 10.00 – 10.30 uur
Waar: Online