4 april 2019 - Scope on the Future Summit

De technologische revolutie is hier. Hoe blijft uw bedrijf relevant in een wereld vol verandering, complexiteit en onzekerheid? Hoe matchen technologische kansen op klantinzichten en processen? Ready to see the future? House of Engagement is onderdeel van Broad Horizon en op 4 april a.s. organiseren wij samen met Broad Horizon de 'Scope on the Future' summit in het Cobra Museum in Amstelveen.

We leven in een wereld van toenemende verandering, onzekerheid en complexiteit en dat creëert forse uitdagingen voor iedere organisatie. Eens te meer geldt dat stilstand achteruitgang is. Technologie en data bepalen of een organisatie wint of verliest.

Voorsorteren op de toekomst is belangrijker, maar ook lastiger dan ooit. Er zijn terechte zorgen over de wendbaarheid, informatiebeveiliging en privacy en ook of het bestuur van de onderneming het allemaal nog kan omvatten. In deze veranderende markt ligt een groeiende behoefte aan nieuw leiderschap. Hoe blijft uw bedrijf relevant in een wereld vol verandering, complexiteit en onzekerheid? Hoe matchen technologische kansen met klantinzichten en processen?

Om u te helpen in het uitwerken van uw toekomstvisie, organiseert Broad Horizon de 'Scope on the Future' summit. In een middag geeft Broad Horizon in het Cobra Museum antwoord op de vraag: hoe blijft u voortgang boeken met IT en data? Dit onder de vakkundige leiding van trendwatcher en dagvoorzitter Ronnie Overgoor. Hij gaat in gesprek met een deskundig panel. Ook keynote spreker Dick Berlijn geeft zijn visie op het nieuwe leiderschap.

Programma

We hebben een interessant programma samengesteld met diverse onderwerpen en interessante key note sprekers, onder leiding van dagvoorzitter Ronnie Overgoor. Tevens zal er een panel discussie zijn met als onderwerp ‘Leadership fort he Next Digital Revolution’. Tijdens de break out sessies kiest u zelf welke sessie voor u interessant is. We starten om 12.30 uur met een lunch en sluiten om 17.00 uur de dag af met een netwerkborrel, waar u met de andere aanwezigen van deze summit kunt napraten.

Locatie 

Cobra Museum

Sandbergplein 1

1181 ZX Amstelveen

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande button. 

Aanmelden

 

Over Broad Horizon
Solutions for Business Progress that are Built to Adapt and that enable a smarter everyday life.
Broad Horizon is een van de grootste aanbieders van IT- en cloudoplossingen voor middelgrote bedrijven in de Benelux
Broad Horizon helpt uw organisatie te transformeren en klaar te maken voor de digitale toekomst. Waarbij IT altijd een middel is en nooit een doel op zich. Hoe u ook vooruit wilt, we hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat u altijd nét even verder bent... of een heel stuk verder. Met meer dan 350 professionals bieden wij oplossingen die meeschalen met onze klanten zodat zij voorop kunnen blijven lopen op alle veranderingen die in steeds sneller tempo op ze af komen. En dat doen we op een uiterst flexibele, transparante en schaalbare manier, waarbij de menselijke maat dus steeds voorop staat.
 
De Broad Horizon groep bestaat uit True, Abecon, Breinwave, Great Circle en House of Engagement en heeft vestigingen in Amsterdam, Hilversum, Nieuwegein, Maastricht en Gentbrugge (België).