7 december 2017 - Inspiratie voor innovatie; de klant centraal

Op donderdag 7 december a.s. organiseren wij speciaal voor advocatenkantoren een inspirerende middag waarbij innovatie rondom cliënten en relatiemanagement centraal staan. Met Gerard Wentink, directeur Business Development & Marketing bij Baker McKenzie, als gastspreker.

Advocatenkantoren proberen steeds vaker en steeds beter de klant centraal te stellen en hun strategie en businessmodel aan te passen op de behoeften van de klant. Een advocaat moet de omgeving van de klant kennen en precies weten wat er daarbinnen speelt. Daarnaast verwacht de klant transparantie in de relatie, een projectmatige levering en werkwijze en een goed georganiseerd kantoor.

Hoe kan een CRM-systeem advocatenkantoren helpen om aan deze onderwerpen het hoofd te bieden?

Tijdens deze inspiratie-sessie vertelt Gerard Wentink, directeur Business Development & Marketing van Baker McKenzie, over de verwachtingen van een advocatenkantoor t.a.v. een CRM-systeem, welke mogelijke hobbels er genomen moeten worden op het pad van implementatie en welke werkzaamheden daarbij komen kijken.

Daarna staan we stil bij hoe een goed ingericht CRM-systeem de klant beter ondersteunt waardoor u de klantverwachtingen overtreft. Hoe CRM voor een snellere en overzichtelijke informatievoorziening zorgt en hoe uw organisatie efficiënter werkt met een goed ingerichte CRM-omgeving. Wij laten u zien hoe relatiemanagement beter kan verlopen en medewerkers een centraal klantbeeld creëren.

Laat uw kantoor ook de CRM-gedachte omarmen en zet de klant centraal.

Programma

15.00 – 15.30    Ontvangst
15.30 – 17.00    Inhoudelijk programma, met sprekers: Gerard Wentink – Business Development director (Baker McKenzie), Jorn Vermeulen – Adviseur Legal (House of Engagement)
17.00 – 18.00    Borrel en netwerken

Locatie
House of Engagement, Oude Enghweg 4, 1217 JC te Hilversum.
Parkeren is mogelijk in parkeergarage City Parking te Hilversum, u krijgt een uitrijkaart.

Voor wie
Deze sessie is bedoeld voor marketingmanagers, kantoordirecteuren en CRM-managers van advocatenkantoren. Dit event is geschikt voor zowel advocatenkantoren die nog geen CRM-systeem hebben als kantoren die wel al met een CRM-systeem werken.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via onderstaande button. Wij zien u graag op 7 december!
 

House of Engagement - Esthel Douwstra Microsoft Dynamics 365 CRM

heeft u vragen over dit event?

Neem dan contact op met Esthel Douwstra, zij staat u graag te woord.


Esthel Douwstra | Marketing & Communicatie
events@house-of-engagement.nl 
+31 35 646 04 80