27 november 2018 - De kracht van innovatie in educatie

Een leven lang leren is dé succesvoorwaarde voor de Nederlandse economie en voor uw onderwijs- of opleidingsinstelling. Dit vraagt om relevante interactie met relaties en proactieve ondersteuning van de ‘student lifecycle’. Belangrijk dus om zicht te houden op innovaties die het vinden, boeien en (ver)binden van studenten vergemakkelijken. Tijdens de kracht van innovatie in educatie op dinsdag 27 november in Amsterdam nemen we je mee in de laatste ontwikkelingen.

Samen met Abecon en Breinwave organiseren wij De kracht van innovatie in educatie. Tijdens dit event brengen wij onderwijs- en opleidingsinstellingen bij elkaar en praten wij jullie bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van innovatie in het onderwijs. Vanaf 11.45 uur verwelkomen we je graag met een lunch, om vervolgens om 12.30 uur af te trappen met een kick-off en de rest van het programma. Naast interessante key note sprekers, zoals Marten Blankesteijn (mede-oprichter van Blendle en de Universiteit van Nederland), hebben we meerdere parallelsessies en een innovatietuin waar je laagdrempelig kennis maakt met de allerlaatste technologische innovaties. Om 17.30 uur sluiten we af met een borrel.

Klik hier voor het volledige programma.

Meld je direct aan voor het educatie event 

Key note sprekers

 

Marten Blankesteijn - mede-oprichter van Blendle en de Universiteit van Nederland en tegenwoordig werkzaam als hoofd design bij De Persgroep (Volkskrant, Trouw, Het Parool, De Morgen en HUMO)

Hoe innoveer je in een sector die al decennialang hetzelfde doet? Marten Blankesteijn deed dat in zowel de kranten- als de onderwijswereld. Jarenlang ploeterde hij met het idee voor Blendle. Hoe kreeg Blankesteijn die initiatieven van de grond en wat kunnen wij daarvan leren?

 

Peter de Haas - oprichter van Breinwave

Als ‘visionair” kan Peter als geen ander de link van innovatieve technologieën naar het onderwijs leggen. Tijdens deze middag vertelt hij over de exponentiële technologieën en de impact die deze heeft op de campus, student, alumnus en medewerker.

 

 

 

Johan Verweij – Partneship Builder voor Education bij Microsoft

Microsoft sluit de dag af met Johan Verweij, Partnership Builder voor Education bij Microsoft. Johan Verweij werkt sinds 2010 bij Microsoft in verschillende rollen bij verschillende businessunits. Tijdens zijn presentatie neemt hij je mee naar het klaslokaal van 2030. 

 

Parallelsessies

Hoe benut je ICT optimaal als het gaat om relaties met studenten en cursisten? Tijdens parallelsessies komen verschillende onderwerpen aan bod. Je kiest zelf welke sessies voor jou interessant zijn. We hebben een interessant programma samengesteld met diverse onderwerpen. Zoals hoe je blijvend contact houdt met alumni om zo een leven lang leren te ondersteunen. Of hoe Artificial Intelligence (A.I.) geïntegreerd kan worden in jouw Cursus Management systeem waardoor je het bedrijfsresultaat kan verhogen. Daarnaast laten we de mogelijkheden zien voor het effectief toepassen van 3D video, Virtual Reality en Mixed Reality in de context van het onderwijs.

En we hebben meer parallelsessies! Nieuwsgierig geworden naar alle onderwerpen? Klik dan hier voor het volledige programma.

Innovatietuin

In de innovatietuin kun je tijdens de breaks zelf de laatste technologieën live ervaren, zoals artificial Intelligence, BOTS, Augmented & Virtual Reality en The Internet of Things. Benieuwd naar de Innovatietuin?

Locatie

Kantoor True
Keienbergweg 100
1101 GH Amsterdam

Klik hier voor de routeplanner
Je kan parkeren in de parkeergarage P10 Plaza Arena, je ontvangt tijdens het event een uitrijkaart.

Aanmelden

Wacht niet te lang met aanmelden! Tijdens deze inspirerende middag ervaar je samen met collega’s van onderwijs- en opleidingsinstellingen de puurste vorm van inspiratie, een plek om samen met anderen te brainstormen over de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen uit te wisselen. Mis deze middag niet en meld je direct aan via onderstaande aanmeldformulier.

 

House of Engagement - Esthel Douwstra Microsoft Dynamics 365 CRM

Meer weten over dit event?

Neem dan contact op met Esthel van Onselen, zij staat u graag te woord.Esthel van Onselen | Marketing & Communicatie
events@house-of-engagement.nl
+31 35 646 04 80