10 september 2019 - Inspiratiesessie Oktober Release Dynamics 365 Online

De Oktober Release van Dynamics 365 Online komt er aan! Daarom organiseren wij op 10 september a.s. voor al onze klanten een inspiratie sessie bij ons op kantoor.

Sinds 2019 brengt Microsoft jaarlijks twee verplichte (grote) updates uit. Dit heeft als doel om de Dynamics 365 Online omgevingen zo optimaal mogelijk te laten presteren. Daarnaast helpen ze om een meerwaarde te halen uit jouw CRM-investering.  

Op 10 september organiseren wij daarom een inspiratie sessie bij ons op kantoor, waarin wij je meer vertellen over deze nieuwe release. Zo laten wij diverse wijzigingen zien, zodat je ziet wat de nieuwe mogelijkheden zijn maar ook waar je rekening mee moet houden, en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop kun je tijdens de borrel ervaringen uitwisselen met andere klanten.  

Programma 

Dinsdag 10 september 2019

14.00 – 14.30: Inloop 

14.30 – 16.00: Presentatie 

16.00: Netwerkborrel  

Locatie

Deze sessie vindt plaats op het kantoor van House of Engagement, Oude Enghweg 4 te Hilversum. Je kunt parkeren in de parkeergarage City-Parking Noordse Bosje 19; dit is een paar minuten lopen van ons kantoor. Je ontvangt van na afloop een uitrijkaart. 

Voor wie  

Dit is een inspiratie sessie voor alle klanten van House of Engagement. De sessie is interessant voor applicatiebeheerders en iedereen die verantwoordelijk is voor de updates. Daarnaast is de sessie ook interessant voor iedereen die nog niet met de online versie werkt, maar wel geïnteresseerd is in de nieuwe mogelijkheden. 

Hoe kan House of Engagement je nog meer helpen?

Wij vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen. Om ervoor te zorgen én te garanderen dat de upgrade de best mogelijke resultaten oplevert voor je bedrijf hebben wij het Business Continuity Program ontwikkeld. Voor, tijdens en na de upgrade nemen wij je van A tot Z aan de hand mee. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit Business Continuity Program, stuur dan een e-mail naar marketing@house-of-engagement.nl

Aanmelden 

Meld je nu aan via onderstaande formulier:

House of Engagement - Esthel Douwstra Microsoft Dynamics 365 CRM

Heb je vragen over deze sessie?

Neem dan contact op met Esthel van Onselen, zij staat u graag te woord.


Esthel van Onselen | Marketing & Communicatie 
events@house-of-engagement.nl 
+31 35 646 04 80