Save the date: Deep Dive Alumni

In november organiseren wij een Deep Dive waarbij alumni centraal staat. Hoe kun je met Dynamics 365 en de Alumni Engagement Portal een eigen platform creëren om zo in contact te blijven met jouw alumni? De exacte datum voor deze Deep Dive volgt binnenkort. Meld je nu alvast aan zodat wij je op de hoogte houden!

Door goed na te denken over het alumnibeleid en deze in de praktijk te realiseren door het goed inzetten van innovatieve en bewezen technologie kan een onderwijsinstelling enorm veel waarde voor zichzelf en voor de alumni creëren. Denk hierbij aan efficiënte werkprocessen, inzicht in de doelgroep waardoor men deze veel succesvoller kan bewerken en een beter op de praktijk afgestemd curriculum.

Maar hoe regel je dat? Wat voor processen komen hierbij kijken? En hoe kunnen Dynamics 365 en de Alumni Engagement Portal hierbij helpen? Tijdens deze Deep Dive laten wij je zien hoe je een eigen platform kan creëren om zo in contact te blijven met jouw alumni.
 

Praktische informatie

Wanneer: november 2019 - datum volgt nog
Tijd: 14.30 – 16.30 uur
Waar: Kantoor House of Engagement, Oude Enghweg 4, Hilversum

Aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van de datum van deze Deep Dive? Stuur dan een e-mail naar events@house-of-engagement.nl onder vermelding van 'Deep Dive Alumni november 2019'