11 en 12 maart 2018 - Training Microsoft Dynamics CRM/365 - Applicatiebeheer in de praktijk

Na deze training heeft u alle kennis en praktische vaardigheden in huis om Microsoft Dynamics CRM/365 aan te passen aan de gebruikerswensen binnen uw eigen organisatie.

Tijdens deze tweedaagse klassikale training worden de functionele mogelijkheden gedemonstreerd en staan we uitgebreid stil bij de strategische uitgangspunten die bepalend zijn voor de inzet van Microsoft Dynamics CRM/365. Er wordt veel aandacht besteed aan de praktijk: u gaat zelf aan de slag met een realistische case waarbij u ondervindt hoe Microsoft Dynamics CRM/365 in de praktijk het beste functioneert.

Onderwerpen
Tijdens deze training worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Microsoft Dynamics CRM/365 Settings
  • Microsoft Dynamics CRM/365 Customizations
  • Aanmaken van velden- en dropdownlijsten
  • Aanmaken van entiteiten en relaties
  • Maken van rapportages (weergaves, grafieken, dashboards)

Voor wie 
Deze training is bestemd voor (toekomstige) systeembeheerders, consultants en ontwikkelaars die Microsoft Dynamics CRM/365 zelf willen aanpassen en configureren.

Voorkennis
Basiskennis van Microsoft Dynamics CRM/365.

Datum en locatie
Maandag 11 en dinsdag 12 maart 2019, van 09.00 tot 16.00 uur. De training vindt plaats bij ons op kantoor: Oude Enghweg 4 in Hilversum. 
 
Kosten 
Deze klassikale training duurt 2 dagen en kost € 975,- per cursist, inclusief trainingsmateriaal, lunch, drankjes, versnaperingen en uitrijkaart voor de parkeergarage (prijs is exclusief BTW).

Laptop
Voor de training dient u uw eigen laptop mee te nemen.