30 oktober 2018 - Webinar Dynamics 365 for Marketing

Op 30 oktober 2018 organiseren wij het webinar Dynamics 365 for Marketing. Tijdens dit webinar presenteren wij de hoofdfunctionaliteiten en ziet u door middel van een demo direct wat de voordelen zijn en hoe het werkt. Zo krijgt u in ongeveer 30 minuten een eerste indruk van Dynamics 365 for Marketing.

Eerder dit jaar heeft Microsoft het nieuwe product Dynamics 365 for Marketing gelanceerd, een product dat marketeers de mogelijkheid geeft om marketingprocessen te automatiseren. Denk aan het opzetten van een professionele e-mail marketingcampagne, het organiseren van events, lead scoring en het vastleggen en analyseren van ROI. Daarmee wordt de volledige customer journey ondersteund; of te wel de klantreis van suspect, naar potentiele klant tot een gekwalificeerde lead voor Sales.

Met dit product is het mogelijk voor marketeers om op een gebruiksvriendelijke manier leads te creëren en te onderhouden, zijn sales en marketing nog beter op elkaar afgestemd en kunt u slimmere beslissingen nemen, onder andere op basis van marktinzichten. Belangrijke pluspunten voor marketeers.

Wilt u weten hoe Dynamics 365 for Marketing u kan helpen in uw dagelijks werk? Meld u dan aan voor dit webinar!

Praktische informatie

Wanneer: 30 oktober 2018
Tijd:        10.00 – 10.30 uur
Waar:      Online

Voor wie

Dit webinar is bestemd voor marketing- en communicatiemedewerkers. Kennis van Dynamics 365 is geen vereiste, omdat Dynamics 365 for marketing ook als zelfstandig pakket afgenomen kan worden.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaande inschrijfformulier.

House of Engagement - Esthel Douwstra Microsoft Dynamics 365 CRM

Meer weten over dit webinar?

Neem dan contact op met Esthel van Onselen, zij staat u graag te woord.Esthel van Onselen | Marketing & Communicatie
events@house-of-engagement.nl
+31 35 646 04 80