Alumni Engagement Portal bij Erasmus University Rotterdam

Alumni Engagement Portal en Dynamics CRM als eerste stap naar volledig ondersteunde student life cycle bij Erasmus University Rotterdam (EUR)

Winnaar van de Microsoft Education Partnership Awards 2016
Met meer dan 26.000 studenten en meer dan 2.700 medewerkers is Erasmus University Rotterdam (EUR) een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Erasmus en haar faculteit Rotterdam School of Management hebben gekozen voor Dynamics CRM om de relatie met de student te faciliteren in alle fases van ‘een leven lang leren’.

De interactie met de alumni is hierbij als startpunt genomen, gevolgd door werving. Het Alumni Engagement platform (dat ook mobiel inzetbaar is) speelt een cruciale rol bij het betrokken houden van alumni bij de onderwijsinstelling, door een efficiënte interactie te realiseren waarbij de alumnus kan bepalen welke activiteiten en informatie voor hem/haar relevant zijn.

Met dit project waren de EUR en House of Engagement winnaar van de Microsoft Partnership Awards 2016, een jaarlijkse erkenning voor bijzondere en innovatieve oplossingen op het gebied van onderwijs.

 

 

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor de nieuwsbrief