Collega Peter Toxopeus is Star of the Year 2017!

Jaarlijks nomineren de collega’s van House of Engagement een collega die net die extra stap heeft gezet in de verbinding tussen collega’s en met klanten, die gezorgd heeft voor positiviteit, werkplezier en vertrouwen binnen het team. En die dit gevoel van engagement ook heeft uitgedragen bij klanten en binnen projecten.

Vorige maand werd de Star of the Year voor het eerst uitgereikt en ontving Peter Toxopeus, Customer Care Lead, het overgrote merendeel van de stemmen. Peter wordt door zijn collega’s geroemd om zijn extreme behulpzaamheid naar anderen en zijn continue focus op de klant. Daarnaast is Peter iemand die altijd aan zijn collega’s denkt, ook als het gaat om het meenemen van de lekkerste chocolade uit Oostenrijk…

“Peter heeft deze prijs verdiend”, aldus Nick de Heer, directeur van House of Engagement. “Hij is een voorbeeld voor andere collega’s in hoe je de verbinding aangaat met elkaar en met klanten. Daarnaast is Customer Care onder zijn leiding een afdeling geworden waar niet alleen klanten gelukkig mee zijn, maar is het ook een goede opleidingsplek voor nieuwe consultants.”

Peter zelf was zeer vereerd met de prijs, “Het is een grote eer en super gaaf dat ik door mijn collega’s verkozen ben tot Star of the Year 2017.”

De trofee, een ster, komt te hangen in de ‘Good to connect – Hall of Fame’ bij ons op kantoor.

 

 

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor de nieuwsbrief