Webinar Dynamics for Marketing - April release terugkijken

Onlangs organiseerden wij het webinar "Dynamics for Marketing - April release". Kijk hier het webinar terug! Tijdens dit webinar zullen we ingaan op de highlights uit de April Release voor Dynamics 365 for Marketing.

Eind 2018 presenteerden wij het webinar over Dynamics 365 for Marketing. Toen nog maar net in de markt, maar inmiddels zet Microsoft volop in op de doorontwikkeling van het product. De applicatie wordt steeds krachtiger door de toepassing van innovatieve technologieën als Artificial Intelligence en Virtual Reality. Met de laatste release van eind april worden deze vooruitstrevende technieken op een eenvoudige manier aangereikt aan marketeers. Ook worden de mogelijkheden voor personalisatie uitgebreider én eenvoudiger.

In dit webinar presenteren collega's Wadir en Marijn in ongeveer 10 minuten de vijf coolste features uit de april release.

Heb je het webinar gemist? Geen probleem, je kunt het hier nog een keer terugkijken. Of lees het artikel welke collega Marijn van Haperen schreef over de nieuwe features voor Dynamics 365 for Marketing.

 

 

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor de nieuwsbrief