Een middag op stap met Stichting Vier het Leven

Engagement is meer dan CRM! Jaarlijks maken de collega's van House of Engagement een middag vrij van werk om op stap te gaan met Stichting Vier het Leven. Om zo ouderen, die niet meer zo mobiel zijn, thuis op te halen en samen de middag met hen door te brengen in het theater.

Al 14 jaar lang organiseert Stichting Vier het Leven culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door vrijwilligers van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht. House of Engagement vind het belangrijk om een goed doel te steunen en heeft ook dit jaar weer, net zoals de afgelopen jaren, gekozen voor Stichting Vier het Leven. Naast de middag op pad gaan met deze ouderen, doneert House of Engagement ook een bedrag, zodat de activiteiten die georganiseerd worden betaalbaar blijven voor de ouderen. Hiermee helpen wij mee met het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen. 

Dit jaar was er een voorstelling van Angelique Wardenier, in theater de Speeldoos in Baarn. Een middag vol vrolijke liedjes uit opera, operette, musical en de mooiste Nederlandstalige liedjes van toen. De ouderen genoten zichtbaar deze voorstelling. Er werd weer meegezongen, geluisterd en gelachen. De medewerkers van House of Engagement genoten op hun beurt weer van deze ouderen. Het was fijn dat wij deze middag, samen met Stichting Vier het Leven, mogelijk mochten maken en de ouderen zo een prachtige middag te bezorgen.  

Klik hier voor een sfeerimpressie van deze middag

Stichting vier het leven

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor de nieuwsbrief