Erasmus University & House of Engagement winnen Award

Award voor ‘De slimme & verbonden school’ uitgereikt aan de Erasmus University Rotterdam en House of Engagement.

Met deze jaarlijkse awards spreekt Microsoft haar waardering uit voor partnerships die in het afgelopen jaar bijzondere en innovatieve oplossingen op het gebied van het onderwijs hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie. Onder grote belangstelling is de award voor ‘De slimme & verbonden school’ uitgereikt aan de Erasmus University Rotterdam en House of Engagement. Daarnaast was Hogeschool Inholland genomineerd in de categorie ‘De Student Centraal’ met een mooie case over Werving waarbij Microsoft CRM Online wordt ingezet en men gebruik maakt van Power BI.

 

(foto vlnr: Robbert Bosch, Hedi Wassink (House of Engagement), Pieter Kuijt (Erasmus), Nick de Heer (House of Engagement), Harco Enting (Microsoft)


Uit het Microsoft persbericht:

Schiphol, 30 november 2016 – Microsoft reikte op 29 november 2016 de Microsoft Educatie Partnership Awards 2016 uit. De winnaars in vier categorieën zijn beloond voor hun innovatieve oplossingen voor het onderwijs, die zij ontwikkelden met behulp van Microsoft-technologie. De winnaars werden bekendgemaakt bij het Amadeus Lyceum in Vleuten – een bijzondere locatie die een aanvullende, vijfde award ontving. Hieronder een overzicht van de awards en bijbehorende winnaars.

De Slimme & Verbonden School – House of Engagement en Erasmus Universiteit Rotterdam
De Microsoft Educatie Partnership Award in de categorie ‘De Slimme & Verbonden School’ ging naar House of Engagement en Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor de faculteit Rotterdam School of Management kozen zij voor Dynamics CRM om de betrokkenheid van alumni te vergroten. Voor de universiteit is dit een eerste stap richting een volledige student lifecycle voor een ‘leven lang leren’. Door middel van de interactieve Alumni Engagement Portal kan de alumnus zelf bepalen welke activiteiten en informatie voor hem of haar relevant zijn.

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor de nieuwsbrief