Go live: optimale engagement bij Van Hall Larenstein

Deze maand vond bij Hogeschool Van Hall Larenstein de Go live plaats van de upgrade van CRM 2013 naar Dynamics 365 Online. Met deze upgrade hebben House of Engagement en Van Hall Larenstein ervoor gezorgd dat er een platform staat waarop Van Hall Larenstein uiteindelijk de gehele lifecycle van studenten kan managen.

Hogeschool Van Hall Larenstein maakt op dit moment gebruik van Relatiebeheer van Scholen en Docenten, Scholenvoorlichting en het vastleggen van Trainingen en Cursussen. Naast deze upgrade werken wij tevens aan de implementatie van diverse Onderwijs oplossingen. Zo wordt nu de Wervingstemplate geïmplementeerd, met als doel de life cycle van studenten te kunnen volgen en de marketingstrategie te kunnen ondersteunen van zowel nationale als internationale studenten. In een volgende fase wordt ook het Alumni proces toegevoegd, om zo een volledige Student Journey te ondersteunen. Tot slot wordt ook het proces van de Applied Research Centers (vastleggen van Relaties en onderzoeksprojecten) ingevuld.

Door het implementeren van de diverse onderwijsoplossingen van House of Engagement kan Hogeschool Van Hall Larenstein een optimale engagement met haar (potentiele) studenten en alumni aangaan voor een leven-lang-leren. Benieuwd naar hoe u meer kunt halen uit de relatie met (potentiele) studenten en alumni? Neem dan contact met ons op: info@house-of-engagement.nl of via +31 35 64 60 480.

Successen vieren wij samen met onze klant, daarom trakteerden wij Hogeschool Van Hall Larenstein op taart bij de Go live.

 

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor de nieuwsbrief