House of Engagement behaald ISO 9001 en ISO 27001 certificeringen!

Recent heeft House of Engagement de ISO 9001 en ISO 27001 certificeringen behaald. Omdat kwaliteit, continue verbetering en het zorgvuldig omgaan met gevoelige (klant)informatie voor ons erg belangrijk zijn hebben wij ons laten certificeren. Ook dragen deze certificaten bij aan de naleving van de nieuwe AVG-regelgeving.

De ISO 9001 certificering heeft betrekking op kwaliteitsmanagement en de ISO 27001 heeft alles te maken met informatiebeveiliging. Het behalen van de certificaten is een bevestiging voor alle energie die wij als organisatie hierin steken.

Wat betekent dit voor jou als klant?

Dankzij de ISO 27001 certificering ben je er als klant van House of Engagement zeker van dat je persoons- en bedrijfsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Alleen mensen die hiervoor bevoegd zijn, gebruiken jouw informatie. De ISO 27001 certificering staat voor hoe wij procesmatig omgaan met het beveiligen van informatie met als doel de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integratie van alle informatie binnen ons bedrijf zeker te stellen.  

De ISO 9001 certificering gaat over kwaliteitsmanagement. Deze is opgesteld om het functioneren van de organisatie tegen het licht te houden, en te bepalen of en waar zich kansen en risico’s bevinden voor de organisatie. Hierdoor kun je er als klant zeker van zijn dat we er bij House of Engagement alles aan doen om de kwaliteit van onze processen en producten te waarborgen.

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor de nieuwsbrief