New in the House: Wadir Ekhlas

Iedereen die New in the House is stellen we 8 vragen. Vandaag aan het woord: Wadir Ekhlas

Wie ben je en wat deed je op je vorige werk?

Wadir Ekhlas, ik ben 27 jaar en sinds Augustus 2016 getrouwd met Marina. Wij wonen in Almere en hebben samen een zoon van 6 maanden oud, Darian Ekhlas. Mijn hobby’s zijn voetbal & spinning. In mijn vrije tijd werk ik ook als carrière-coach (vrijwilliger) voor Jinc en ondersteun studenten in het onderwijs. Verder ben ik een leergierige professional met veel doorzettingsvermogen. Hiervoor werkte ik 4.5 jaar bij Presidents Institute als Senior Manager voor de afdeling Research. Ik was actief in de Benelux, Zweden & Finland en werkte ook voor meerdere Business Units in London en Antwerpen. Mijn focuspunten waren Operations (Dynamics CRM 365), data management en Outreach (Direct marketing).

Omschrijf wat je gaat doen bij HoE?

Ik ga bij HoE aan de slag als Functioneel Consultant en zal medeverantwoordelijk zijn voor de ondersteuning en implementaties van projecten bij klanten.

Waarom vind je dat gaaf?

Het lijkt me erg gaaf, leuk en interessant om de eisen van de klanten te analyseren/in kaart te brengen, mee te denken over de inrichting en zorgen voor een optimale implementatie. Ik krijg er energie van om de klanten en afdelingen te adviseren en ondersteunen in hoe zij het maximale kunnen halen uit CRM Dynamics 365.

Waar ken je House of Engagement van?

Ik kende House of Engagement eigenlijk niet.

Welke technologieën / ontwikkelingen in de markt moeten we volgens jou in de gaten houden?

  • Automatisering van bedrijfsprocessen en activiteiten, want er wordt denk ik nog veel handmatig werk verricht op de markt. 
  • 5G mobile internet, eerste stappen zijn gezet door T-mobile. Sneller internet en meer bereik betekent ook meer mogelijkheden met onze mobiele telefoon. 
  • Spraakherkenning. Via spraakherkenning kunnen we eindelijk goed communiceren met verschillende tools – Sky is the limit . Door te spreken kan er in de toekomst bijvoorbeeld informatie worden weergeven en hoeven we niet alles handmatig in te vullen.

Hoe ziet je ideale weekend eruit? (je hebt onbeperkt budget)

Met mijn ouders, vrouw en zoon lekker picknicken en genieten van een zonnige dag dicht bij huis.

Wat wil je ooit nog doen in je leven?

Rondreizen en cultuur snuiven.

Welke drie dingen ga je doen voor het verspreiden van het House of Engagement verhaal?

  • Nieuwe updates en evenementen van HoE delen op Social Media 
  • Nieuwe updates, evenementen en projecten van HoE met mijn netwerk delen
  • Op termijn klanten winnen voor HoE

 

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor de nieuwsbrief