Ontmoet House of Engagement tijdens Dynamics Experience!

Op 1 november vindt Dynamics Experience: Digital Immersion plaats. Dit is het grootse Europese jaarcongres over Microsoft business software en de laatste strategische en digitale ontwikkelingen. Dit jaar zijn wij knowlegde sponsor. Bent u er ook bij?

Tijdens Dynamics Experience geven wij, in samenwerking met Kneppelhout en Korthals advocaten, een presentatie over de laatste ontwikkelingen omtrent de Privacy/GDPR wetgeving en dan gericht op de impact van deze wet voor onderwijsinstellingen.

Privacy in het Onderwijs
Datum: 1 november 2017
Tijd: 14.30 - 15.30 uur
Locatie: Spant! (Bussum) Podium 1
Spreker: Robbert Santifort, Advocaat Privacy/IT

Vanaf 25 mei 2018 moeten alle organisaties die werken met gevoelig data voldoen aan de Europese Privacy Verordening ofwel General Data Protection Regulation (GDPR) die per die datum onze Nederlandse privacywet, de Wet bescherming persoonsgegevens vervangt.

House of Engagement (voorheen CRM Resultants) helpt instellingen en organisaties bij het realiseren van optimaal rendement uit klantrelaties en excellente klantervaringen. Tijdens deze presentatie bespreekt House of Engagement samen met Kneppelhout en Korthals advocaten, de nieuwe regelgeving en de impact die dit heeft op onderwijsinstellingen. Aan de orde komen onderwerpen als:

- Hoofdrolspelers binnen het privacyrecht
- Toepasselijke regels en beleid; Uitvoeringswet AVG
- Risico’s en uitdagingen voor het onderwijs
- Rechten van betrokkenen
- Verplichte DPO
- Wanneer opt-in?
- Bewaartermijnen

Aan het einde van deze sessie heeft u kennis van belangrijke aandachtspunten bij de verwerking van persoonsgegevens in het onderwijs.

Schrijf u in voor deze sessie via de netwerk-app van DynamicsHUB

Over Dynamics Experience: Digital Immersion
Op woensdag 1 november 2017 bezoeken meer dan 700 eindklanten en partners het grootste Europese jaarcongres over Microsoft business software en de laatste strategische en digitale ontwikkelingen. Afgelopen jaar werd Dynamics Experience voor de negende keer succesvol georganiseerd, maar dit jaar zal business community DynamicsHUB het event opnieuw vormgeven en de grenzen opzoeken om voor eindklanten van Microsoft business software een vernieuwende en inspirerende ervaring neer te zetten. Ook dit jaar ging het team van DynamicsHUB aan de slag om een volledig nieuw programma met topsprekers uit verschillende sectoren en industrieën in elkaar te zetten, waarbij het opdoen van kennis, netwerken en match-maken centraal staat.

Het thema Digital Immersion geeft de 10e jubileum editie van Dynamics Experience vorm. Naast een inspirerende keynote over de laatste strategische en digitale ontwikkelingen biedt het event meer dan 30 sessies over operationele, tactische en strategische onderwerpen. U kunt presentaties, roundtables en inhoudelijke klantcases verwachten op de assen van upgrades en migraties, Dynamics 365 (NAV, AX en CRM), Data & Analytics, Internet of Things en Digitale Transformatie

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor de nieuwsbrief