Terugkijken: Webinar Customer Insights

Onlangs organiseerden wij het webinar "Dynamics Customer Insights". Kijk hier het webinar terug! Tijdens dit webinar zullen we je met behulp van een demo een kijkje geven in de nieuwste tool van Microsoft.

In dit webinar geeft collega Marijn je een inkijkje in Customer Insights. Heb je het webinar gemist? Geen probleem, je kunt het hier nog een keer terugkijken. Of lees het artikel welke Marijn schreef over Customer Insights. 

Twee maanden geleden kwam Microsoft met haar allernieuwste product. Dynamics Customer Insights is momenteel misschien nog niet erg bekend onder de massa, maar vertegenwoordigt een enorme potentie voor organisaties. Customer Insights levert de ontbrekende schakel in de optimale customer experience en zet de volgende stap naar een data gedreven organisatie.

In de oplossing wordt op een eenvoudige manier informatie vanuit verschillende bronnen samengebracht, gecombineerd en getransformeerd naar gedeelde klantinzichten, ongeacht de bron en definitie van de data. Artificial Intelligence en Machine Learning dragen bij aan het verkrijgen van diepe inzichten, analyses van KPI’s en het doen van voorspellingen. Informatie kan worden aangevuld met databronnen buiten de eigen organisatie als gepatenteerde Microsoft bronnen om tot nog meer inzichten te komen. Doelgroepen kunnen vervolgens worden gedefinieerd en geprioriteerd. 

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor de nieuwsbrief