Webinar customer service terugkijken

Onlangs organiseerden wij het webinar Customer Service met Dynamics 365. Kijk hier het webinar terug! Tijdens dit webinar presenteerde wij de Customer Service Hub van Dynamics 365 in combinatie met de Outlook app. Aan de hand van een demo hebben we in ongeveer 30 minuten de verschillende functionaliteiten laten zien.

Met de Customer Service module van Microsoft is het mogelijk het 360 graden klantbeeld te optimaliseren. De applicatie geeft namelijk niet alleen de informatie over de vraag van de klant bij customer service weer, maar geeft tegelijkertijd ook inzicht in alle informatie die binnen het bedrijf over deze klant bekend is. Met als resultaat: snellere doorlooptijden, betere prioritering en meer tevreden klanten.

De Customer Service Hub is een krachtige oplossing voor Customer Service afdelingen die willen veranderen van e-mail gericht werken naar case gericht werken. Doordat al je activiteiten gebundeld worden onder een case in Dynamics is een onoverzichtelijke mailbox verleden tijd.

Heb je het webinar gemist? Geen probleem, je kunt het hier nog een keer terugkijken.

 

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor de nieuwsbrief