Even voorstellen

Dit jaar hebben wij meerdere nieuwe medewerkers mogen verwelkomen bij House of Engagement. Wij stellen ze graag aan u voor:


Toufic Alvarez - Trainee Business Consultant
In dienst per 17 november 2017

Sinds 17 november ben ik bij House of Engagement werkzaam als Trainee Business Consultant. In deze rol wil ik mijzelf verder ontwikkelen terwijl ik in verschillende projecten actief ben. Vanaf de eerste dag heb ik mij heel welkom gevoeld bij House of Engagement; ik kan altijd aan collega’s vragen stellen en de sfeer is gezellig.

Ik heb voor House of Engagement gekozen vanwege de kans om te leren tijdens het traineeship. Daarnaast heb ik een positief beeld gekregen toen ik voor de ‘It’s good to connect’ selectiedag voor de eerste keer op kantoor was. Die dag heeft mij geholpen om mensen binnen de club te leren kennen en te ontdekken dat ik hier graag bij wilde horen.

Toufic is geboren in Colombia en is in 2011 naar Nederland verhuisd voor zijn studie. In 2015 heeft hij zijn Bachelor voor International Business gehaald. Augustus 2017 heeft hij aan de Rijksuniversiteit Groningen zijn BA Master afgerond, met een focus op strategie en innovatie. Zoals hij zelf zegt is hij vervolgens in Nederland gebleven vanwege de lekkere kaas en erwtensoep.

 


Loes Bossink - Consultant

In dienst per 1 november 2017

Daar ben ik weer…. :-) Sinds 1 november ben ik weer terug bij House of Engagement. Voorheen jaren bij CRM Resultants [de oude naam van House of Engagement] gewerkt, 4 jaar een zijstap gemaakt, maar nu met heel veel enthousiasme en energie, zin om weer actief te zijn bij het implementeren van Dynamics CRM/365 projecten in het onderwijsland.

Erg bijzonder om te zien dat House of Engagement een enorme positieve groei heeft doorgemaakt qua medewerkers, grootte van projecten, huisvesting en zelfs naamgeving! Hier ben ik super trots op en fijn dat ik weer onderdeel mag zijn van dit team!

Loes heeft jarenlange ervaring met CRM. Voor zij 4 jaar geleden een zijstap maakte werkte zij 9 jaar bij House of Engagement als consultant en Project Manager.

 

Hubert Nooijen - Senior Technical Consultant
In dienst per 1 november 2017

"Per 1 november jl. ben ik begonnen als Senior Technical Consultant, een hele mond vol maar waar het op neerkomt is dat ik alle technische aspecten van het ontwikkelen van CRM applicaties en portals op mij ga nemen, iets wat ik heel graag doe. De CRM-ontwikkelingen gaan de laatste tijd snel en er zijn veel nieuwe dingen te ontdekken, die ik graag toepas voor het bouwen van nog betere producten voor onze marktsegmenten. Toen ik deze rol bij House of Engagement aangeboden kreeg hoefde ik niet lang na te denken om het aan te nemen.

Werken bij House of Engagement is een plezier op zich, er heerst een heel gemoedelijke sfeer alsof wij allemaal deel uit maken van één familie. Direct had ik al een klik met dit bedrijf, wat reeds te merken is bij mijn eerste sollicitatiegesprek."

Hubert is via zijn studie Electrotechniek aan de TU Delft de IT-wereld ingerold en heeft jarenlange ervaring met diverse softwareontwikkeltools en -disciplines. De afgelopen jaren heeft hij ruime ervaring opgedaan met Dynamics CRM en vooral met de bouw en onderhoud van MVC portals die de functionaliteit van CRM ontsluiten voor eindgebruikers.

 

Elise Flohil – Customer Care Team
In dienst per 1 oktober 2017

De eerste keer dat ik in Hilversum op kantoor kwam voelde direct als thuiskomen. Wat een huiselijke, warme sfeer en wat een leuke medewerkers.

Sinds 1 oktober jl. ben ik bij House of Engagement in dienst getreden als Customer Care Medewerker. Vanuit mijn marketing achtergrond staat de klant altijd centraal en dat kan ik perfect toepassen in deze functie. Alhoewel een supportafdeling een behoorlijke overstap is, zie ik dat juist als kans om mij op technisch gebied enorm te ontwikkelen. Ik kijk er met veel plezier naar uit om u binnenkort telefonisch te spreken en te helpen natuurlijk!”

Elise heeft International Business and Management gestudeerd met een specialisatie in Marketing Management. Voorheen heeft zij gewerkt bij een bedrijf actief in simulatiesoftware.

 

Inez Haas- Trainee Business Consultant
In dienst per 1 oktober 2017

Begin oktober ben ik gestart als Trainee Business Consultant. De eerste lichting van het traineeship bij House of Engagement. De eerste maanden staan vooral in het teken van het leren kennen van de collega’s, Dynamics 365, en de drie markten. Het gave van het traineeship is dat je al vrij snel mag meelopen met klantprojecten.

Na het bijwonen van de ‘It’s good to connect’ selectiedag was ik snel om. Dit is een plek waar ik mezelf graag verder wil ontwikkelen. Ook na de eerste maanden heb ik het nog erg naar mijn zin. House of Engagement heeft een open cultuur en is een flexibele organisatie waarin je gemakkelijk kunt schakelen met ervaren consultants.

Inez heeft een bachelor bedrijfskunde en een master change management afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar studie is zij bij een detacheringsbureau gaan werken en is betrokken geweest bij de implementatie van twee nieuwe administratiesystemen bij verzekeringsmaatschappijen.

  

Job de Boer – Customer Care Team
In dienst per 1 juli 2017

“De afgelopen 6 maanden heb ik stage gelopen bij House of Engagement. Tijdens deze periode heb ik een chatrobot applicatie ontwikkeld die ondersteuning kan bieden tijdens het wervingsproces van onderwijsinstellingen. De chatbot biedt de mogelijkheid om een studiekeuzetest aan te bieden aan potentiele studenten in de vorm van een klein dialoog. De resultaten van de studiekeuzetest worden opgeslagen binnen Dynamics 365.

Naast mijn afstudeeropdracht heb ik de mogelijkheid gekregen om mee te werken bij Customer Care. De stageperiode is mij heel erg goed bevallen en ik heb daarnaast veel opgestoken van het werken met Dynamics 365. De leuke werkzaamheden, de gezellige collega’s en de prettige werksfeer hebben ervoor gezorgd dat ik niet lang na hoefde te denken over de contractaanbieding die ik kreeg aangeboden na mijn stageperiode. Ik ben inmiddels met veel plezier begonnen met het werken bij House of Engagement!”

Na een aantal jaren in dienst te zijn geweest als servicemedewerker bij B.M.W. Amsterdam vond Job het toch tijd om zich verder te ontwikkelen en is hij begonnen met de hbo-opleiding Informatica aan de hogeschool InHolland. Op dit moment is hij bezig met de afronding van zijn scriptie.

 

Esthel Douwstra – Marketing & Communicatie
In dienst per 1 mei 2017

“De eerste maand viel ik gelijk met mijn neus in de boter: de naamswijziging van CRM Resultants naar House of Engagement. Een mooi project om aan mee te werken! De naam CRM Resultants is een bekend begrip in de wereld van de CRM en ik kijk er dan ook naar uit om datzelfde met de met de naam House of Engagement te bewerkstelligen.

Vanaf dag één heb ik mij welkom gevoeld bij dit bedrijf. House of Engagement is een mooi bedrijf met een open cultuur en leuke collega’s. Dat was mij al direct duidelijk bij het eerste sollicitatiegesprek. Dat is een van de redenen dat ik voor House of Engagement heb gekozen. Een soort van extraatje is het monumentale kantoorpand. Een prachtige inspirerende plek om te werken.”

Esthel heeft jarenlange ervaring op het gebied van marketing- en communicatie. Zij is onder andere werkzaam geweest als marketeer voor een bedrijf dat software maakt en implementeert voor verzekeraars, en voor een merken- en octrooibureau.