CRM Resultants wordt House of Engagement

Hartelijk welkom op onze nieuwe website!

Niet alleen deze website is nieuw, maar zoals u ongetwijfeld ziet, gebruiken wij niet langer onze oude naam CRM Resultants. Vanaf 1 juni 2017 zijn wij ‘House of Engagement’, met een nieuwe ambitie, een uitgebreider product- en dienstenportfolio en een nieuwe look & feel. House of Engagement is ons antwoord op veranderende verwachtingen van onze klanten, de mogelijkheden van nieuwe technologie en de unieke plek waar dit alles samenkomt: ons nieuwe kantoorpand in Hilversum.

Als House of Engagement helpen wij instellingen en organisaties bij het realiseren van optimaal rendement uit klantrelaties en excellente klantervaringen. Als jarenlang Microsoft CRM Gold Partner weten wij als geen ander hoe Dynamics 365 tools hiervoor kunnen worden ingezet. Wij hebben op basis hiervan onze eigen marktspecifieke oplossingen ontwikkeld voor Education, Finance en Legal die bestaan uit een goed gebalanceerde mix van technologie, kennis, projectmanagement en support. Diepgaand inzicht in onze klanten (en de klanten van onze klanten) en innovatieve inzet van nieuwe technologieën zoals chatbots, artificial intelligence en portals is wat ons hierbij onderscheidt.

Als House of Engagement staan wij voor betrokkenheid. Bij onze klanten, partners en medewerkers. Onze nieuwe slogan is dan ook niet voor niets ‘It’s good to connect!’


 
Nieuwe contactgegevens
Oude Enghweg 4
1217 JC Hilversum
Telefoon +31 35 646 04 80
info@house-of-engagement.nl

Aanvullende informatie
Persbericht lancering