Even voorstellen

In 2018 hebben wij meerdere nieuwe medewerkers mogen verwelkomen bij House of Engagement. Wij stellen ze graag aan u voor:

Jakob van Gorp - Industry Lead Education 

Op 1 mei ben ik bij House of Engagement begonnen als Industry Lead voor Education. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen in onze vertical. Ook vorm ik de visie op het gebied van IT in het onderwijs. Hiervoor werk ik samen met collega’s, externe partners en onze zusterbedrijven. 

Het eerste dat mij opviel aan House of Engagement is de warme, open en betrokken organisatie. Ook de projectaanpak en ondersteuning spraken mij meteen aan. 

Jakob heeft jarenlange ervaring in zowel CRM als de onderwijsmarkt. Hij is onder andere werkzaam geweest als beheerder, consultant en projectmanager van CRM projecten voor verschillende onderwijsinstellingen. 

 

Ivo Bouwman - Senior Technical Consultant 

Ik ben in mei begonnen als senior technical consultant bij House of Engagement. Dit betekent dat ik de ontwikkeling, integraties en implementaties van Dynamics CRM verzorg. Ik zoek de meest efficiënte manier om het Microsoft platform en de verschillende applicaties hiervan in te zetten bij de klant.

De wensen en eisen van de klant staat bij mij centraal en kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik denk dat ik op die manier de meest optimale oplossingen kan creëren samen met de klant.

Ivo heeft jarenlange ervaring als consultant. Hij heeft onder andere ervaring in 4GL, VB en verschillende Microsoft producten zoals Dynamics CRM. Daarnaast is hij ook vaardig in programmeertalen als VB.NET, C#, Javascript en XML/XSLT.

 

Birgit Weusten - Junior Online Marketeer

Op 1 Augustus ben ik begonnen als Junior Online Marketeer bij house of Engagement. Net afgestudeerd en dan meteen aan het werk. Het was even wennen, maar gelukkig werd ik bij House of Engagement met open armen ontvangen!

Ik zal de invulling van de online kanalen van House of Engagement op me nemen. Super leuk om te doen omdat online communicatie altijd in beweging is. Ik hoop me in deze functie me graag verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing. Vanaf de eerste dag werd ik bij alle projecten betrokken en kreeg ik verantwoordelijkheden. Dat is ook het mooie aan House of Engagement, je kunt je kennis blijven ontwikkelen en ieder idee is welkom. Het mooie kantoorpand en de gezellige sfeer die er hangt maakt dat je werkdag zo voorbij vliegt.

Birgit heeft International Marketing and Management gestudeerd in Tilburg. Ze begint bij House of Engagement aan haar eerste baan nadat ze in augustus is afgestudeerd. 

 

 

Wim Wischmeijer - Senior Technical Consultant

Ik ben Wim en per 1 september in dienst als senior technisch consultant bij House of Engagement. Hier ga ik samen met mijn collega’s bouwen aan mooie innovatieve CRM implementaties en oplossingen. 

Ik hou er van om nieuwe dingen te leren en toe te passen. Zeker wanneer ik hiermee andere mensen kan helpen om hun uitdagingen op te lossen. Bij House of Engagement wil ik mijn kennis verder uitbreiden.  

Wim is een ervaren consultant en loopt al enige tijd mee in de ICT wereld. Zo heeft hij al verschillende functies gehad, variërend van COBOL programmeur tot Applicatiebeheerder. De afgelopen 2 jaar heeft Wim ervaring opgedaan als CRM Applicatiebeheerder op een hogeschool.

 

Jouke Sjollema - Trainee Business Consultant

Ik ben Jouke en in Oktober ben ik bij House of Engagement begonnen als trainee Business Consultant. Dit begon voor mij met 2 hele leuke weken studeren in India! Als het traineeship is afgelopen zal ik als CRM consultant organisaties helpen om hun klantenrelaties te verbeteren. 

Het leuke aan consultant zijn vind ik het werken aan verschillende en zeer uiteenlopende opdrachten, waardoor geen dag hetzelfde is en je ontzettend veel leert. Daarnaast is het interessant om aan de ene kant veel met IT bezig te zijn, maar tegelijkertijd ook veel klantcontact te hebben. 

 Jouke heeft in Groningen gestudeerd. Hier heeft hij een bachelor in Human Technology en een premaster in Strategic Innovation Management behaald. 

 

Pieter Paijens - Trainee Business Consultant 

Sinds begin oktober 2018 ben ik in dienst bij House of Engagement als trainee Business Consultant. Vanaf het eerste moment ben ik enthousiast over House of Engagement. Het is een mooi bedrijf vol leuke collega’s. Ik wilde graag werken bij een relatief kleine organisatie waar ik veel kan leren. House of Engagement voldoet hier perfect aan.  

Zelf heb ik een marketing achtergrond. Ik heb na het behalen van mijn deeltijdopleiding Marketing Management vrijwel altijd marketing banen gehad. Ik miste echter de sociale component in mijn werk. Ik heb een grote interesse in het gedrag van mensen en culturen, en heb ik een ondernemend karakter. Deze interesses en kwaliteiten heb ik samen weten te voegen in mijn tweede opleiding Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit Utrecht, waar ik bedrijfs- en bestuurskundige vakken combineerde met antropologie.  

Het traineeship bij House of Engagement bevalt me erg goed. Het werken in projecten en de variëteit in de werkzaamheden maakt een werkdag leerzaam en interessant. Samen met een andere trainee ben ik twee weken naar India geweest voor een training in Microsoft Dynamics 365. Een onvergetelijke en leerzame ervaring.”