Werken bij

Met een kern van ongeveer 25 vaste medewerkers en een netwerk van betrouwbare externe krachten zijn wij een relatief kleine, flexibele en ambitieuze organisatie. We hebben een grote diversiteit aan functies die je bovendien voor een groot deel zelf in kunt vullen. De vrijheid die dit biedt gaat echter wel samen met de bijbehorende verantwoordelijkheid, maar je staat er niet alleen voor. Wij zetten namelijk samen de schouders onder uitdagingen en vieren als team onze successen.

Lijkt het je wat? Kom dan snel een keer kennismaken!vacatures

BI specialist

Jij helpt onze klanten bij het ontsluiten van kostbare (klant- en klantgedrag) informatie en vertaalt deze naar praktische verbeteringen voor de manier waarop zij hun interactie met klanten vormgeven.

Sales / Accountmanager

Voor het verder ontwikkelen van de Finance & Legal markten zijn wij op zoek naar een Sales / Accountmanager die de taal spreekt van deze sectoren en bekend is met de thema’s en processen die hier spelen.

Functioneel Consultant (jr. & sr.)

Binnen de vaak complexe implementaties van Dynamics CRM bij onze klanten - met name in Onderwijs en Finance, ben je in deze functie de spin in het web als het gaat om de inrichting van het systeem.

Interne CRM Consultant

Door het groeiende aantal supportcontracten dat klanten bij ons afsluiten, zijn wij op zoek naar versterking van ons Customer Care team in de vorm van een interne CRM Consultant.

Wat wij bieden


Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid, flexibiliteit en ontwikkelmogelijkheden. Naast een marktconform salaris krijgt iedereen een bonusregeling en een jaarlijks bijdrage voor een eigen pensioenverzekering /-rekening. Daarnaast bieden wij een persoonlijk studiebudget en studietijd, begeleiding in te ontwikkelen competenties en gaan alle medewerkers eens in zoveel tijd mee naar een inspirerend event op hun vakgebied in binnen- of buitenland. 

Je krijgt bij House of Engagement de vrijheid om je tijd en je werk in te delen op een manier die past bij jouw privé-situatie en de verkeersdrukte op je woon-werktraject. Maar boven alles bieden wij je een uitdagend werk binnen een enthousiast, collegiaal, ambitieus en betrokken team in ons prachtige House of Engagement in Hilversum.

even voorstellen

werken_bij_medewerker_01.jpg

"Deze week vier dagen bij verschillende klanten op locatie geweest voor trainingen, projecten, beheer. Nu op vrijdag onze tweewekelijkse Consultants Club. Een mooie meeting met alle consultants waarin we kennis delen over ontwikkelingen binnen CRM, de markt."

André van der Wijk, Functioneel Consultant
werken_bij_medewerker_02.jpg

"Werken bij House of Engagement is iedere dag een nieuwe uitdaging. Een werkgever waar ik trots op ben."

Ron Wallegie, Managing Consultant

ben jij op zoek?

Ben jij op zoek naar een werkgever die echt ruimte biedt aan innovatieve medewerkers en die eigen initiatief nog op waarde weet te schatten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reageer vandaag nog en neem contact op met Astrid Stoffelsen. Astrid is te bereiken op telefoonnummer: 035 646 04 80, of via de mail: recruitment@house-of-engagement.nl