Werken bij

Met een kern van ongeveer 35 medewerkers en een netwerk van betrouwbare externe krachten zijn wij een relatief kleine, flexibele en ambitieuze organisatie. We hebben een grote diversiteit aan functies die je bovendien voor een groot deel zelf in kunt vullen. De vrijheid die dit biedt gaat echter wel samen met de bijbehorende verantwoordelijkheid, maar je staat er niet alleen voor. Wij zetten namelijk samen de schouders onder uitdagingen en vieren als team onze successen.

Lijkt het je wat? Kom dan snel een keer kennismaken!vacatures

Customer Care Consultant Dynamics 365 (min. 32 uur per week)

In het kort: • Je bent samen met het Customer Care team het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in alle drie de industrieën • Je lost de vragen en problemen op waar de in-house applicatiebeheerders van de klanten niet uitkomen • Ruimte om je vakkennis te verdiepen en/of verbreden • Doorgroeimogelijkheden binnen House of Engagement en de hele Broad Horizon-groep • Goede sfeer, ruimte voor plezier

Managing Consultant Dynamics 365 (min. 32 uur per week)

In het kort: • In de lead bij Microsoft Dynamics 365-projecten in Onderwijs, Finance en Legal • Collega’s begeleiden bij hun professionele en persoonlijke groei • Ruimte om je vakkennis te verdiepen en/of verbreden • Doorgroeimogelijkheden binnen House of Engagement en de hele Broad Horizon-groep • Goede sfeer, ruimte voor plezier

Senior Consultant Dynamics 365 (min. 32 uur per week)

In het kort: • In de lead bij Microsoft Dynamics 365-projecten in Onderwijs, Finance en Legal • Actief meebouwen aan onze organisatie • Ruimte om je vakkennis te verdiepen en/of verbreden • Doorgroeimogelijkheden binnen House of Engagement en de hele Broad Horizon-groep • Goede sfeer, ruimte voor plezier

Wat wij bieden


Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid, flexibiliteit en ontwikkelmogelijkheden. Naast een marktconform salaris krijgt iedereen een bonusregeling en een jaarlijks bijdrage voor een eigen pensioenverzekering /-rekening. Daarnaast bieden wij een persoonlijk studiebudget en studietijd, begeleiding in te ontwikkelen competenties en gaan alle medewerkers eens in zoveel tijd mee naar een inspirerend event op hun vakgebied in binnen- of buitenland. 

Je krijgt bij House of Engagement de vrijheid om je tijd en je werk in te delen op een manier die past bij jouw privé-situatie en de verkeersdrukte op je woon-werktraject. Maar boven alles bieden wij je een uitdagend werk binnen een enthousiast, collegiaal, ambitieus en betrokken team in ons prachtige House of Engagement in Hilversum.

Waarden House Of Engagement
House of Engagement investeert ook in de tevredenheid van haar eigen medewerkers. Gezamenlijk hebben onze medewerkers onderstaande striptekening laten maken, waarin hun waarden zijn opgenomen. Hier staan zij voor en in een vertrouwde, veilige en prettige werkomgeving, en wordt men aangemoedigd en geënthousiasmeerd om deze waarden hoog te houden. Deze waarden staan niet alleen voor hoe wij omgaan met elkaar maar ook met de klant.

 

 

even voorstellen

Wie gingen jou voor?

House of Engagement groeit! Dit jaar hebben wij meerdere nieuwe collega's mogen verwelkomen. Wij stellen ze graag aan je voor.

Klik hier voor de nieuwe collega's van House of Engagement die in 2018 begonnen zijn.

 

House of Engagement - vacatures wij zijn op zoek naar nieuwe collega's.png Staat jouw naam binnenkort op een House of Engagement visitekaatje?

ben jij op zoek?

Ben jij op zoek naar een werkgever die echt ruimte biedt aan innovatieve medewerkers en die eigen initiatief nog op waarde weet te schatten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reageer vandaag nog en neem contact op met Astrid Stoffelsen. Astrid is te bereiken op telefoonnummer: 035 646 04 80, of via de mail: recruitment@house-of-engagement.nl