Werken bij

Met een kern van ongeveer 30 medewerkers en een netwerk van betrouwbare externe krachten zijn wij een relatief kleine, flexibele en ambitieuze organisatie. We hebben een grote diversiteit aan functies die je bovendien voor een groot deel zelf in kunt vullen. De vrijheid die dit biedt gaat echter wel samen met de bijbehorende verantwoordelijkheid, maar je staat er niet alleen voor. Wij zetten namelijk samen de schouders onder uitdagingen en vieren als team onze successen.

Lijkt het je wat? Kom dan snel een keer kennismaken!vacatures

Technisch CRM Consultant

Als Technisch Dynamics CRM Consultant… ben je, samen met het projectteam, verantwoordelijk voor het uitvoeren van implementatietrajecten rond Microsoft Dynamics CRM. Je het vermogen klantvragen in hun technische context te plaatsen en van daaruit over de (technische) oplossing te adviseren.

Operations Manager

Als Operations Manager... kick je erop als alles op rolletjes loopt. Je bent verantwoordelijk voor de planning en inzet van onze consultants. Hierbij ben je in staat structuur te bieden en een servicegerichte cultuur te realiseren en te behouden.

2de lijns supportmedewerker / Applicatiebeheer CRM

Als 2de lijns supportmedewerker op onze customer care afdeling... los je de vragen en problemen op waar de in-house applicatiebeheerders van de klanten niet uit komen. In deze functie ben je samen met het Customer Care team het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in alle drie de industrieën.

Traineeship Business Consultant [gesloten]

Je hebt vast wel eens voorbij horen komen dat IT dé branche is waar je tegenwoordig in moet zitten; Maar… “IT-branche? Daar werken toch alleen maar nerds?” Oh zeker niet en daar zijn we ook niet naar op zoek... Past namelijk helemaal niet bij ons.

BI specialist

Jij helpt onze klanten bij het ontsluiten van kostbare (klant- en klantgedrag) informatie en vertaalt deze naar praktische verbeteringen voor de manier waarop zij hun interactie met klanten vormgeven.

Sales / Accountmanager

Voor het verder ontwikkelen van de Finance & Legal markten zijn wij op zoek naar een Sales / Accountmanager die de taal spreekt van deze sectoren en bekend is met de thema’s en processen die hier spelen.

Wat wij bieden


Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid, flexibiliteit en ontwikkelmogelijkheden. Naast een marktconform salaris krijgt iedereen een bonusregeling en een jaarlijks bijdrage voor een eigen pensioenverzekering /-rekening. Daarnaast bieden wij een persoonlijk studiebudget en studietijd, begeleiding in te ontwikkelen competenties en gaan alle medewerkers eens in zoveel tijd mee naar een inspirerend event op hun vakgebied in binnen- of buitenland. 

Je krijgt bij House of Engagement de vrijheid om je tijd en je werk in te delen op een manier die past bij jouw privé-situatie en de verkeersdrukte op je woon-werktraject. Maar boven alles bieden wij je een uitdagend werk binnen een enthousiast, collegiaal, ambitieus en betrokken team in ons prachtige House of Engagement in Hilversum.

even voorstellen

Wie gingen jou voor?

House of Engagement groeit! Dit jaar hebben wij meerdere nieuwe collega's mogen verwelkomen. Wij stellen ze graag aan je voor.

Klik hier voor de nieuwe collega's van House of Engagement die in 2017 begonnen zijn.

 

,
House of Engagement - vacatures wij zijn op zoek naar nieuwe collega's.png Staat jouw naam binnenkort op een House of Engagement visitekaatje?,

ben jij op zoek?

Ben jij op zoek naar een werkgever die echt ruimte biedt aan innovatieve medewerkers en die eigen initiatief nog op waarde weet te schatten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reageer vandaag nog en neem contact op met Astrid Stoffelsen. Astrid is te bereiken op telefoonnummer: 035 646 04 80, of via de mail: recruitment@house-of-engagement.nl