Werken bij

Met een kern van ongeveer 30 medewerkers en een netwerk van betrouwbare externe krachten zijn wij een relatief kleine, flexibele en ambitieuze organisatie. We hebben een grote diversiteit aan functies die je bovendien voor een groot deel zelf in kunt vullen. De vrijheid die dit biedt gaat echter wel samen met de bijbehorende verantwoordelijkheid, maar je staat er niet alleen voor. Wij zetten namelijk samen de schouders onder uitdagingen en vieren als team onze successen.

Lijkt het je wat? Kom dan snel een keer kennismaken!vacatures

People Manager – Dynamics 365 (40 uur p.w.)

Als People Manager voel jij je helemaal gelukkig als alle medewerkers goed presteren en zich daarbij ook goed voelen. Je kunt goed aanvoelen wat mensen nodig hebben om zich te ontwikkelen en alles uit zichzelf te halen. Je onderscheidt de talenten van onze jonge, ambitieuze professionals en je bent een verbindende factor.

Dynamics CRM/365 Consultant

Als Dynamics 365 Consultant ken je de oplossingen van House of Engagement van A tot Z en ben je in staat een vertaalslag te maken tussen de wensen van de klant en de mogelijkheden van de software.

Stagiair Systeembeheer

Omdat we willen groeien, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. We zijn op zoek naar jou als jij een uitdagende stage wilt in een omgeving waar anderen je niet de hele dag vertellen hoe je je werk moet doen. Als je gelooft in eigen verantwoordelijkheid & vrijheid dan is dit de stageplek voor jou.

Wat wij bieden


Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid, flexibiliteit en ontwikkelmogelijkheden. Naast een marktconform salaris krijgt iedereen een bonusregeling en een jaarlijks bijdrage voor een eigen pensioenverzekering /-rekening. Daarnaast bieden wij een persoonlijk studiebudget en studietijd, begeleiding in te ontwikkelen competenties en gaan alle medewerkers eens in zoveel tijd mee naar een inspirerend event op hun vakgebied in binnen- of buitenland. 

Je krijgt bij House of Engagement de vrijheid om je tijd en je werk in te delen op een manier die past bij jouw privé-situatie en de verkeersdrukte op je woon-werktraject. Maar boven alles bieden wij je een uitdagend werk binnen een enthousiast, collegiaal, ambitieus en betrokken team in ons prachtige House of Engagement in Hilversum.

even voorstellen

Wie gingen jou voor?

House of Engagement groeit! Dit jaar hebben wij meerdere nieuwe collega's mogen verwelkomen. Wij stellen ze graag aan je voor.

Klik hier voor de nieuwe collega's van House of Engagement die in 2017 begonnen zijn.

 

,
House of Engagement - vacatures wij zijn op zoek naar nieuwe collega's.png Staat jouw naam binnenkort op een House of Engagement visitekaatje?,

ben jij op zoek?

Ben jij op zoek naar een werkgever die echt ruimte biedt aan innovatieve medewerkers en die eigen initiatief nog op waarde weet te schatten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reageer vandaag nog en neem contact op met Astrid Stoffelsen. Astrid is te bereiken op telefoonnummer: 035 646 04 80, of via de mail: recruitment@house-of-engagement.nl