Dynamics CRM/365 Consultant

Als Dynamics 365 Consultant ken je de oplossingen van House of Engagement van A tot Z en ben je in staat een vertaalslag te maken tussen de wensen van de klant en de mogelijkheden van de software.

Je bent geïnteresseerd in het volgen van nieuwe productontwikkelingen en bent thuis in de wereld van Dynamics. Je kunt goed samenwerken met andere consultants en bent in staat om op meerdere niveaus met de klant te communiceren. Je overziet complexe datamodellen en configuraties, voert business analyses uit bij onze klanten en hebt de ambitie om projectteams aan te sturen.

Wie zijn wij dan…

Een team van +- 30 collega’s die van elkaar willen leren en samen willen bouwen aan een geweldig bedrijf, goede klantrelaties en excellente klantervaringen. Dit doen wij door onze klanten optimaal rendement te laten halen door inzet van Microsoft Dynamics 365/CRM oplossingen en producten te bieden die de digitale klantervaring optimaal ondersteunen, een relevante dialoog met klanten mogelijk maakt en tegelijkertijd naadloos integreren met Microsoft CRM (Self-service portalen, Social Engagement tooling, Business Process Management tools).

Als jarenlang Microsoft CRM Gold partner weten wij als geen ander hoe belangrijk de inrichting van IT is voor een Onderwijs, Finance en Legal instelling.

We willen jou graag spreken als je:

  • Beschikt over een HBO of WO afgeronde opleiding
  • Communicatief vaardig bent, zowel mondeling als schriftelijk
  • Actief kunt luisteren
  • Analytisch vermogen goed ontwikkelt is en je daarnaast creactief bent in het oplossen van problemen
  • Begrip hebt van bedrijfsprocessen
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en gestructureerd bent in je werk
  • Initiatief neemt in je werk en je verantwoordelijk voelt voor je werk en je collega’s.

Waarom bij House of Engagement werken?

Bij House of Engagement staat plezier voorop: in je werk, maar vooral in de samenwerking met collega’s. We werken hier allemaal hard, maar maken daarnaast lol met elkaar (tijdens werktijd en daarbuiten).

Onze arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend. We bieden o.a. een studiebudget, studietijd en een abonnement op de sportschool. Je krijgt hier de vrijheid om je tijd en werk in te delen op een manier die past bij jouw privé situatie en verkeersdrukte. Naast een goed salaris, bieden wij ook een mooie bonusregeling.

Voor vragen over deze functie kun je bellen met Astrid Stoffelsen, +31 35 646 04 80.

Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die geschikt is voor deze functie? Delen wordt gewaardeerd!