Jonge, talentvolle .Net Developer gezocht die de stap wil zetten naar Lead Developer

Als .Net Developer... werk je intensief samen met onze projectleiders, consultants en andere (externe) developers om te komen tot 365/CRM-oplossingen en tot specifiek maatwerk voor onze klanten.

Wie zijn wij dan…


Een team van +- 30 collega’s die van elkaar willen leren en samen willen bouwen aan een geweldig bedrijf, goede klantrelaties en excellente klantervaringen. Dit doen wij door onze klanten optimaal rendement te laten halen door inzet van Microsoft Dynamics 365/CRM oplossingen en producten te bieden die de digitale klantervaring optimaal ondersteunen, een relevante dialoog met klanten mogelijk maakt en tegelijkertijd naadloos integreren met Microsoft CRM (Self-service portalen, Social Engagement tooling, Business Process Management tools).

Als jarenlang Microsoft CRM Gold partner weten wij als geen ander hoe belangrijk de inrichting van IT is voor een Onderwijs, Finance en Legal instelling.

 

Als .Net Developer…


werk je intensief samen met onze projectleiders, consultants en andere (externe) developers om te komen tot bovenstaande producten en tot specifiek maatwerk voor onze klanten.
Door scherp te luisteren naar de wensen van interne en externe klanten en deze te vertalen naar feilloos werkende applicaties, draag jij bij aan onze visie.
Je deelt intern actief kennis over nieuwe ontwikkelingen, specifieke oplossingen of best practices en je weet deze kennis te borgen binnen de organisatie. Je bent een zelfstandige doorzetter die bij een probleem de mogelijkheden ziet en niet alleen de onmogelijkheden. Je kent echter ook je eigen beperkingen en weet om hulp te vragen.

 

We willen jou graag spreken als je:


• Een (bijna) afgeronde relevante HBO/WO opleiding (bv. Informatica, Bedrijfskundige Informatica, Systeemontwikkeling of Software engineering) hebt
• Kennis van en ervaring hebt met Microsoft-technologieën, zoals .Net Framework, C#, ASP.NET, SQL-Server
• Ervaring hebt met web technologieën als HTML5, CSS3, Javascript en web services
• De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift
• Kennis van Microsoft CRM & Microsoft Azure is een pré maar niet noodzakelijk
• Ervaring met werken in een agile omgeving (bijv. in een scrumteam) is een pré

Waarom bij House of Engagement werken?

Bij House of Engagement staat plezier voorop: in je werk, maar vooral in de samenwerking met collega’s. We werken hier allemaal hard, maar maken daarnaast lol met elkaar (tijdens werktijd en daarbuiten). Wij bieden jou een jonge en innovatieve omgeving waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling voorop staat. 

Onze arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend. We bieden o.a. een studiebudget, studietijd en een abonnement op de sportschool. Je krijgt hier de vrijheid om je tijd en werk in te delen op een manier die past bij jouw privé situatie en verkeersdrukte. Naast een goed salaris, bieden wij ook een mooie bonusregeling.

Voor vragen over deze functie kun je bellen met Astrid Stoffelsen, +31 35 646 04 80.

Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die geschikt is voor deze functie? Delen wordt gewaardeerd!