People Manager – Dynamics 365 (40 uur p.w.)

Als People Manager voel jij je helemaal gelukkig als alle medewerkers goed presteren en zich daarbij ook goed voelen. Je kunt goed aanvoelen wat mensen nodig hebben om zich te ontwikkelen en alles uit zichzelf te halen. Je onderscheidt de talenten van onze jonge, ambitieuze professionals en je bent een verbindende factor.

Je voelt je thuis in een veranderende omgeving en laat je niet zomaar omver laat blazen. Je ziet kansen, hebt een can do mentaliteit en bij jou is het glas altijd halfvol.

Je bent eindverantwoordelijk voor de persoonlijke en functionele ontwikkeling van onze medewerkers. Je daagt uit, motiveert en inspireert. Je maakt onderdeel uit van het MT.

Omdat wij deze rol zien als een combinatierol - je draait ook nog mee in projecten een gedeelte van je tijd - vind je het ook nog steeds leuk om projectwerkzaamheden te doen naast je rol als People Manager.

We willen jou graag spreken als je:

  • je een ervaren consultant bent die zich verder wil ontwikkelen richting een management functie.
  • eerder mensen hebt aangestuurd in een project.
  • beschikt over een afgeronde HBO / WO opleiding met een bedrijfskundige of economische studierichting.
  • je sociaal vaardig en eager bent: je bent goed in staat om met verschillende soorten mensen te communiceren.
  • assertief en zelfsturend bent en je het leuk vindt om met de ontwikkeling van mensen aan de slag te gaan.
  • stressbestendig en flexibel bent.
  • en je omgeving kan inspireren om in beweging te komenAls je je daarnaast thuis voelt in een kleine commerciële organisatie waar je zelfstandig en resultaatgericht aan het werk zal gaan, dan pas je perfect binnen deze rol van People Manager.Een assessment is onderdeel van het selectieproces.

Wie zijn wij dan…

Een team van +- 30 collega’s die van elkaar willen leren en samen willen bouwen aan een geweldig bedrijf, goede klantrelaties en excellente klantervaringen. Dit doen wij door onze klanten optimaal rendement te laten halen door inzet van Microsoft Dynamics 365 oplossingen.

 

Waarom bij House of Engagement werken?

Bij House of Engagement staat plezier voorop: in je werk, maar vooral in de samenwerking met collega’s. We werken hier allemaal hard, maar maken daarnaast lol met elkaar (tijdens werktijd en daarbuiten).

Onze arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend. We bieden o.a. een studiebudget, studietijd en een abonnement op de sportschool. Je krijgt hier de vrijheid om je tijd en werk in te delen op een manier die past bij jouw privé situatie en verkeersdrukte. Naast een goed salaris, bieden wij ook een mooie bonusregeling.

Voor vragen over deze functie kun je bellen met Astrid Stoffelsen, +31 35 646 04 80.

Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die geschikt is voor deze functie? Delen wordt gewaardeerd!