Sales / Accountmanager

Finance & Legal

Voor het verder ontwikkelen van de Finance & Legal markten zijn wij op zoek naar een Sales / Accountmanager die de taal spreekt van deze sectoren en bekend is met de thema’s en processen die hier spelen.

Wat je gaat doen in deze rol
In de komende periode ligt een belangrijke focus op het verder ontwikkelen van onze positie in de Legal markt (nieuwe groeimarkt) en Finance markt. Wij zoeken een Sales / Accountmanager die hierbij voor ons het verschil gaat maken. Niet alleen door bij (potentiële) klanten echt naar de vraag achter de vraag te luisteren en op basis daarvan passende oplossingen weg te zetten, maar ook door voor collega’s een voorbeeld te zijn van hoe je goed met klanten kunt interacteren. Je zult samenwerken met het team van accountmanagers dat zich bezighoudt met de onderwijssector en de (senior) consultants waarmee goede oplossingen worden ontwikkeld voor de individuele markten. In deze rol heb je te maken met zowel het genereren van new business als het bedienen van bestaande klanten.


Verantwoordelijkheden Legal sector:

  • Ontwikkelen van een markt- en kennispositie binnen deze markt als trekker van de Legal practice.
  • Realiseren van nieuwe omzet (consulting & recurring) door relatiebeheer bij huidige klanten en door business development.
  • Bijhouden van de marktontwikkelingen (business, technisch & concurrentie) en inspireren van collega’s met inzichten vanuit de markt.
  • Opbouwen van relaties op directie/C-level niveau.

 

Verantwoordelijkheden Finance sector:

  • Managen van onze huidige positie binnen de Finance markt en verder ontwikkelen van onze positie binnen de segmenten Private Banking & Vermogensbeheer
  • Bijhouden van de marktontwikkelingen (business, technisch & concurrentie) en inspireren van collega’s met inzichten vanuit de markt
  • Opbouwen van relaties op directie/C-level niveau.


Interne verantwoordelijkheden
: het professionaliseren van het commercieel beleid in lijn met de hiervoor uitgewerkte strategie en het ondersteunen bij de verdere opbouw van het salesteam.